mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Dublă tragedie la Kanal D! Doliu uriaş – Stirile zilei
Dublă tragedie la Kanal D! Doliu uriaş

Dublă tragedie la Kanal D! Doliu uriaş

“Au murit amândoi”

Cosmin Stanciu este un luptător, dar puțini sunt cei care știu drama prin care a trecut. Faimosul de la Survivor România a făcut mărturisiri dureroase despre cea mai neagră etapă din viața sa.

În urmă cu ceva vreme, Cosmin Stanciu a trecut printr-o adevărată dramă. Faimosul și-a pierdut ambii părinți și cu greu și-a găsit puterea de a merge mai departe. În memoria lor, Cosmin și-a tatuat chipul părinților pe piept. Astfel, ei sunt mereu cu fiul lor, oriunde ar merge.

Tot pentru ei, Cosmin Stanciu este hotărât să câștige competiția și să plece acasă cu marele premiu din Republica Dominicană.

”Poate mulți se vor întreba ce reprezintă tatuajul meu.Am și un raspuns, mama și tata! Ambii au murit, dar sunt cu mine peste tot chiar și în Republica Dominicană! Consider că în felul acesta mereu există cineva de acolo de Sus care va avea grija de mine. Pentru ei, am să câștig.

E greu pentru mine, dar nu pot schimba nimic. Ii port în suflet pe părinții mei și am să le dedic victoriile de pe traseu. Drept dovadă, am un semn pe care îl voi face pentru mama și tatăl meu atunci când voi fi învingător, căci, din nefericire, dacă mama a plecat de pe această lumea, și tata a murit”, a mărturisit concurentul pentru Wowbiz.

Cosmin Stanciu practică karate de la 7 ani

Sportivul, în vârstă de 33 de ani, este deținătorul mai multor medalii în competiții internaționale de karate: multiplu campion național, câștigătorul a două titluri de campion balcanic WUKF, a șapte titluri de campion european WUKF și a 6 titluri de campion mondial WUKF.

Cosmin Stanciu practică acest sport, karate, de la vârsta de șapte ani și, din dorința de a da mai departe ceea ce a învățat, îi inițiază și pe alți copii și adolescenți în acest sport atât de complex, la C.S. Politehnică Cluj-Napoca, formând o nouă serie de viitori campioni. În prezent este antrenor și preparator fizic la CBS Fitness Corner Cluj.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *