mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f E știrea dimineții în România! A fost GĂSIT MORT în mașina de serviciu – Stirile zilei
E știrea dimineții în România! A fost GĂSIT MORT în mașina de serviciu

E știrea dimineții în România! A fost GĂSIT MORT în mașina de serviciu

Un șofer de taxi a fost găsit mort, miercuri dimineața, în mașina sa de serviciu, în zona Prelungirea Ghencea din Capitală. Se pare că taximetristul ar fi suferit un infarct.

Taximetristul în vârstă de 59 de ani a fost găsit decedat în taxi, posibil în urma unui infarct. Conducătorul auto era în aceeași poziție de aseară, iar oamenii din jur au crezut că acesta se odihnește.

Dimineața l-au găsit însă fără suflare.

Tragedia s-a produs în zona Prelungirea Ghencea. Taximetristul lucra pentru compania de taxi Meridian, conform inscripțiilor de pe mașina sa.

Martorii i-au bătut în geam, au văzut că nu răspunde și au sunat la 112.

Revenim cu amănunte.

GÂNDUL LIVE. Taximetrist bătut de un client în Oradea! Motivul este halucinant / De ce s-a simțit agresorul jignit

Incident violent în noaptea de sâmbătă, în zona depoului de tramvaie din Oradea. Un taximetrist a fost bătut de un client, căruia îi oferise o cursă gratis!

„S-a întocmit dosar penal pentru loviri sau alte violențe iar cercetările sunt continuate de polițiștii biroului de proximitatea din cadrul Poliției municipiului Oradea”, precizează Ioana Lascău, ofițer de presă în cadrul IPJ Bihor, referitor la cazul șocant al taximetristului bătut.

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 00.30, când un echipaj a fost solicitat de un șofer de taxi, cu rugăminte de a-l urma, deoarece un coleg de al său are probleme.

Jandarmii au ajuns la fața locului, unde au găsit un bărbat cu sânge pe față. Agresorul a fost identificat la scurt timp, pe malul pârâului Peța.

Povestea tragică a unui taximetrist care nu a crezut în existența noului coronavirus: ”Fiți înțelepți, nu naivi cum am fost eu…”

După ce Organizația Mondială a Sănătății a declarat, oficial, pandemie de coronavirus, au apărut foarte multe teorii conspiraționiste care au accentuat ipoteza că toată acestă criză medicală este creată artificial, în spatele informațiilor din ce în ce mai alarmante aflându-se interese obscure.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *