mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Horoscop de weekend 5-7 Februarie 2021: Vărsătorii primesc o ofertă de nerefuzat – Stirile zilei
Horoscop de weekend 5-7 Februarie 2021: Vărsătorii primesc o ofertă de nerefuzat

Horoscop de weekend 5-7 Februarie 2021: Vărsătorii primesc o ofertă de nerefuzat

Horoscopul de weekend 5-7 Februarie 2021. Citește horoscopul de weekend 5-7 Februarie 2021 și află ce prezic astrele pentru sănătate, bani și dragoste!

Racii sunt într-o formă de zile mari, Scorpionii primesc un răspuns favorabil, iar Vărsătorii primesc o ofertă de nerefuzat.

Berbec

În weekendul acesta te bucuri de o perioadă norocoasă. Veștile bune vin în lanț, iar telefonul tău nu se va opri din sunat. Nu ai un motiv pentru care să te plângi, chiar din contră, însă parcă nu te-ai supăra să ai câteva clipe de liniște.

Taur

Vei primi o invitație pe care nu vei ști sigur dacă să o onorezi sau nu. Cu toate acestea, după o mică discuție purtată cu una dintre prietenele tale, îți vei da seama că nu ai avea nimic de pierdut dacă ai accepta.

Gemeni

Vei intra în posesia unei sume de bani însă nu are nicio legătură cu locul tău de muncă. Fie o primești ca pe un cadou, fie îți va fi onorată o veche datorie de care ai uitat. Iată că vei avea ocazia să te răsfeți puțin!

Rac

Ești într-o formă de zile mari. Ești plină de energie și găsești modalitățile cele mai bune prin care să o consumi, astfel încât toți cei din jur să fie mulțumiți. Vei organiza o ieșire-surpriză și vei reuși să-i mulțumești pe toți.

Leu

Planeta iubirii te inundă de romantism și nu te mai oprești în a-l răsfăța pe partenerul tău de viață. Cu siguranță acesta va fi mai mult decât încântat de acest lucru și va găsi și el o modalitate prin care să se revanșeze.

Fecioară

Unul dintre cunoscuți se confruntă cu niște probleme cărora nu reușește să le facă față de unul singur. Nu vei rămâne imună la acest lucru și-i vei oferi o mână de ajutor, chiar dacă acest lucru înseamnă că va trebui să renunți la o parte dintre planurile făcute.

Balanță

Ai o mulțime de idei în ceea ce privește weekendul acesta și cum anume să-l petreci. Din păcate însă ți-au rămas unele lucruri nerezolvate și va trebui să te ocupi de acestea.

Scorpion

Vei primi un răspuns pozitiv în ceea ce privește o solicitare pe care ai făcut-o cu mult timp în urmă. Speranțele tale au fost de mult timp pierdute însă iată că răsare soarele și pe strada ta! Poate fi un motiv bun pentru a sărbători alături de cei dragi.

Săgetător

Ai găsit locația perfectă în care să faci o mică escapadă în cursul acestui weekend. Ar fi bine să iei și câțiva prieteni cu tine, cu siguranță va ieși un weekend de zile mari!

Capricorn

În cursul acestui weekend vei renunța la un lucru care îți este foarte drag, unul pe care îl vezi ca făcând parte din tine. Chiar dacă ești total descurajată, cei dragi îți expun care sunt și avantajele, deoarece acest lucru este văzut ca o schimbare majoră în viața ta…

Vărsător

Vei primi o ofertă pe care nu ai cum să o refuzi și nu poți spune că îți displace, chiar deloc. Este tot ceea ce ai nevoie în acest sfârșit de săptămână…

Pești

Primești un cadou sau o veste care îți va lumina întreg weekendul. Se pare că în spatele acestuia nu se află un vechi prieten, ci o persoană despre care nu ai fi crezut vreodată că ar face un astfel de gest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *