mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Încă un INCENDIU DEVASTATOR! Trei pacienți de la ATI și un MEDIC au MURIT – Stirile zilei
Încă un INCENDIU DEVASTATOR! Trei pacienți de la ATI și un MEDIC au MURIT

Încă un INCENDIU DEVASTATOR! Trei pacienți de la ATI și un MEDIC au MURIT

Trei pacienți  aflați în secția de terapie intensivă și un medic de gardă au murit în cursul nopții într-un incendiu izbucnit într-un spital Covid din Zaporizhzhya, în sud-estul Ucrainei.

Trei pacienți de la ATI și un doctor au murit într-un incendiu dintr-un spital Covid din Ucraina

Oleksander Starukh, guvernatorul regiunii a declarat că incendiul a izbucnit la primul etaj al spitalului, unde se afla secția de terapie intensivă și ventilatoare.

Alți opt pacienți din unitatea medicală au fost evacuați, oficialul precizând că o anchetă privind cauzele incendiului este în derulare.

Ucraina a înregistrat până acum 1,2 milioane de cazuri de infectare cu Covid-19 și 23.229 de decese.

Tragedia de la „Matei Balș”

Un incendiu a izbucnit, săptămâna trecută, în jurul orei 5.00, la parterul Institutului Matei Balș din București, care tratează bolnavi cu COVID, iar focul a cuprins patru saloane în care erau internați pacienți cu forme de COVID medii și severe, ținuți pe masă de oxigen

11 persoane au decesdat după incendiul de la Matei Balș. Cinci persoane au murit în ziua incendiului, iar alte șase decese s-au înregistrat în rândul pacienților transferați.

Procurorul Alexandru Anghel a făcut primele declarații în cazul incendiului de la Matei Bals. Potrivit declarației sale, în urma incendiului, două tuburi de oxigen au explodat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *