mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Imagini ȘOCANTE! Doi copii din Vrancea își snopesc în bătaie mama! Lovită cu parul în cap, înjurată și umilită: “TE BAG ÎN SPITAL! TE OMOR” – Stirile zilei
Imagini ȘOCANTE! Doi copii din Vrancea își snopesc în bătaie mama! Lovită cu parul în cap, înjurată și umilită: “TE BAG ÎN SPITAL! TE OMOR”

Imagini ȘOCANTE! Doi copii din Vrancea își snopesc în bătaie mama! Lovită cu parul în cap, înjurată și umilită: “TE BAG ÎN SPITAL! TE OMOR”

Scene de groază în județul Vrancea, unde doi copii mici își bat cu parul mama, la îndemnul tatălui, în timp ce sora lor filmează și râde a batjocură! Imagini cu puternic impact emoțional!

Imaginile video au fost postate pe Facebook și s-au viralizat rapid, multe persoane comentând la postare arătându-și indignarea față de asemenea gesturi de brutalitate.

Mama este lovită în cap, cu parul, de cei doi copii, în vârstă de 8 și 11 ani. Ulterior, cei mici, la instigarea tatălui, continuă brutalitatea față de cea care le-a dat viață, și o bat cu nuiaua peste față. Chiar dacă femeia începe să plângă și să țipe de durere, cei mici nu arată pic de compasiune și o lovesc în continuare fără nicio remușcare!

Violență fără margini într-o familie din Vrancea: Mamă schingiuită de proprii copilași!

În acest caz de o violență de nedescris, autoritățile locale s-au autosesizat și au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie. Tatăl copiilor, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore iar mama și copiii au fost internați într-un centru maternal.

„La data de 28 ianuarie a.c., polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Gugesti s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că, în seara zilei de 26 ianuarie a.c., o femeie, în vârstă de 41 de ani, din comuna Jitia ar fi fost lovită de către concubinul său, un bărbat de 50 de ani. Polițiștii s-au deplasat la fața locului împreună cu lucrători din cadrul DGASPC Vrancea, iar în urma verificărilor efectuate, cei trei minori și mama acestora, au fost internați într-un centru maternal. Din cercetările preliminare a reieșit faptul că bărbatul i-ar fi instigat și pe cei doi minori ai săi, de 8, respectiv 11 ani, să exercite acte de violență asupra femeii. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violența în familie, iar față de bărbatul de 50 ani, a fost dispusă măsura preventivă de reținere pentru 24 de ore. În cursul nopții, bărbatul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Vrancea, urmând a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arestare preventivă”, transmit autoritățile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *