mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Imagini incredibile! O femeie a născut în fața spitalului, pentru că înăutru nu avea loc de pacienții COVID-19 – Stirile zilei
Imagini incredibile! O femeie a născut în fața spitalului, pentru că înăutru nu avea loc de pacienții COVID-19

Imagini incredibile! O femeie a născut în fața spitalului, pentru că înăutru nu avea loc de pacienții COVID-19

O femeie din Mexic a ajuns să nască în fața spitalului, din cauza faptului că în incinta unității nu avea un loc liber. Unitatea medicală era plină de pacienți COVID-19.

Întâmplarea a avut loc în fața Spitalului General Dr. Manuel Velasco Suárez, din Huixtepec, Oaxaca, Mexic și a fost surprinsă pe filmare de un bărbat, după cum arată Daily Mail.

Femeia, în vârstă de 28 de ani, a născut al cincilea ei copil. Ea ar fi așteptat 10 minute în fața spitalului, în timp ce partenerul ei încerca să solicite asistență medicală. Personalul a rugat-o însă pe femeie să aștepte afară, pe motiv că spitalul era ocupat de pacienți COVID-19, conform Libertatea.

În cele din urmă, mai multe cadre medicale au ajutat-o pe femeie să nască în fața spitalului, în picioare, imaginile fiind surprinse și pe video. Băiețelul pe care l-a născut a fost înfășurat într-o pătură și dus în aripa de urgență a spitalului.

Mai mulți oameni care au urmărit videoclipul au acuzat că micuțul ar fi fost scăpat la naștere. Secretarul departamentului de sănătate al statului Oaxaca, Juan Márquez, a spus însă că acest lucru nu s-a întâmplat pentru cotidianul Milenio: „Mama are o stare bună de sănătate, stabilă, iar bebelușul ei nu a suferit nicio cădere. Ceea ce se vede în film este o pătură pe care o purta una dintre persoanele care au însoțit pacienta și care cade”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *