mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Pepe a făcut anunțul, în direct, despre noua relație„Nu ar trebui să surprindă. Sunt un bărbat liber” – Stirile zilei
Pepe a făcut anunțul, în direct, despre noua relație„Nu ar trebui să surprindă. Sunt un bărbat liber”

Pepe a făcut anunțul, în direct, despre noua relație„Nu ar trebui să surprindă. Sunt un bărbat liber”

Pepe este pregătit pentru un nou început! Deși are programul plin cu proiecte, artistul se pare că are timp să se preocupe și de viața amoroasă.

Invitat la Xtra Night Show, Pepe a ținut să lămurească câteva aspecte în ceea ce o privește pe fosta sa soție, Raluca Pastramă.

„Noi nu suntem certați, dar de împăcare nu se pune problema, sub nici o formă, ca relație nici nu se pune problema, noi am vorbit și azi. O să divorțăm la notar. Nu mai avem nici o treabă. Noi nu mai dormim în același pat din octombrie. Noi stăm la aceeași masă împreună. Am vorbit și noi cu persoane care au mai trecut prin viață. Copiii au reacționat chiar bine, nu ne așteptam ca ele să știe deja ce înseamnă sotuațiile de genul”, a spus Pepe, la Antena Stars.

VEZI ȘI: Raluka l-a provocat pe Pepe la Bar Online „Te-ai îmbătat și tu un pic? Amețește-te, ca să-ți pun o întrebare”

Pepe, pregătit de o nou relație

„Nu ar trebui să surprindă pe nimeni dacă mâine-poimâine va apărea, eu sau ea, cu cineva de mână”, a afirmat artistul, la Xtra Night Show, lăsând destul de mult loc de interpretări.

Cum au reacționat fetele lui Pepe când au aflat de divorț

„Mami nu mai doarme cu tati. Ele erau obisnuite, pt ca au colegi la scoala in aceeasi situatie. Au inteles din prima. Lor le place ca au doua cadouri, doua vacante. Sunt mai cuminti cand stau cu mn. Sa nu surprinda pe nimeni daca ma vad cu altcineva sau pe ea cu altcineva de mana. Sa vedem cum vor reactiona cand va aparea un nou tati sau o noua mami.”, a mai spus Pepe.

CITEȘTE ȘI: Raluca și Pepe, hotărâre esențială în creșterea și educarea fiicelor: “Un program care va fi oficializat la notar”. Cu cine vor locui Maria și Rosa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *