mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Această bătrână care locuiește într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte! E incredibil ce a făcut cu toți banii: – Stirile zilei
Această bătrână care locuiește într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte! E incredibil ce a făcut cu toți banii:

Această bătrână care locuiește într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte! E incredibil ce a făcut cu toți banii:

O bătrână care locuia într-o colibă sărăcăcioasă din munți s-a trezit milionară peste noapte. Bătrâna a cheltuit banii într-un mod halucinant. 

Ce a făcut cu banii

Marja Zlatic este o femeie din Serbia, carea  trăit toată viața într-o colibă sărăcăcioasă din munți. Însă, într-o bună zi s-a trezit milionară, iar modul în care a cheltuit banii a făcut-o celebră. Bătrâna, în vârstă de 86 de ani atunci când a primit averea, o sumă mare de bani moștenită după moartea soțului său, a ales să nu păstreze suma. Suma lăsatăd e soul ei, atunci când acesta a murit, este una imensă: 700.000 de dolari.

Marja nu a păstrat banii pentru ea, ci i-a dat pe toți comunității care avusese grijă de ea până la acel moment, după cum a mărturisit femeia pentru BBC.

,,Nu am nevoie de acești bani. Pentru mine e suficient să am pâine, apă și lemne să mă pot încălzi. Acolo unde voi merge curând, nu voi avea nevoie de bani”, declara atunci bătrâna.

Te-ar putea interesa și:

Femeia a fost obișnuită cu un trai modest, cu o pensie de 100 de dolari. Femeia era mereu ajutată de vecinii din sat care treceau mereu să o ajute și care o îndrăgeau, acesta fiind și motivul principal pentru care femeia a decis să dea banii moșteniți sătenilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *