mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Adrian Minune, Alex Velea, Antonia, Puya și Bianca Drăgușanu, ridicați de Poliția Capitalei – Stirile zilei
Adrian Minune, Alex Velea, Antonia, Puya și Bianca Drăgușanu, ridicați de Poliția Capitalei

Adrian Minune, Alex Velea, Antonia, Puya și Bianca Drăgușanu, ridicați de Poliția Capitalei

Poliția Capitalei a avut sâmbătă spre duminică o noapte foarte ocupată. Oamenii legii au „spart” mai multe petreceri în acest weekend, printre care și unele de lux, la care au participat vedete precum Alex Velea, Antonia, Bianca Drăgușanu, Puya, Adrian Copilul Minune și Andrei Versace.

Potrivit surselor GÂNDUL.RO, vedetele nu au respectat măsurile de prevenție, nu au purtat măști și nu au păstrat distanțarea fizică, așa că au fost amendate.

(Citește și:  Adrian Minune și Tzancă Uraganul, invitați la un eveniment amendat de polițiști)

Una dintre petrecerile de lux „sparte” de polițiștii Capitalei a avut loc în cursul serii de sâmbătă, 6 februarie într-un local din Capitală, unde era celebrat un botez la care au participat Adrian Minune, Bianca Drăgușanu și Andrei Versace. Un număr de 30 de persoane au fost amendate la această petrecere, valoarea sancțiunilor ridicându-se la peste 150.000 de lei.

Adrian Minune nu este la prima „abatere” în timpul pandemiei de coronavirus. Artistul ar mai fi dat o petrecere acasă la el, la care au participat 15 persoane, printre care Costi Ioniță și cântărețul Jador.

Velea și Antonia, în afara legii?!

Potrivit sursei citate mai sus, la cea de-a doua petrecere întreruptă de polițiști petreceau de zor Puya, Alex Velea și Antonia. Și aici au fost aplicate sancțiuni în valoare de peste 15.000 de lei.

„În noaptea de 6 spre 7 februarie a.c., în jurul orei 02.00, Secția 17 Poliție a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un club din zona de competență se află în desfășurare un eveniment privat. Polițiști ai Secției 17 sprijiniți de polițiști de la Secția 19 au depistat 32 persoane în clubul respectiv.

Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate să părăsească locația, fiind sancționate contravențional cu amenzi în valoare de 14.500 lei pentru încălcarea prevederilor Legii nr 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19. Totodată, organizatorul a fost sancționat cu suma de 2.000 de lei”, informează reprezentanții Poliției Capitalei.

Nici suporterii FCSB nu au fost „legali”

La cea de-a treia petrecere în care oamenii nu au respectat măsurile impuse de autorități au participat suporteri echipei FCSB. „Tot în această noapte, polițiștii ai Secției 17 poliție au fost sesizați prin apel 112 și că la un alt restaurant din zona de competență are loc o petrecere privată. La subsolul restaurantului, polițiștii, au constatat că 21 de persoane aniversau o zi de naștere.

Toate persoanele prezente au fost legitimate și invitate sa părăsească restaurantul, fiind sancționate contravențional pentru încălcarea preverilor Legii 55/2000, cu amenzi de 10.500 de lei, organizatorul fiind și el sacționat cu 2.000 de lei”, mai informează autoritățile bucureștene.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *