mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Cum arată acum băiatul care, la 10 ani, cântărea 200 de kg? În doi ani s-a transformat complet – Stirile zilei
Cum arată acum băiatul care, la 10 ani, cântărea 200 de kg? În doi ani s-a transformat complet

Cum arată acum băiatul care, la 10 ani, cântărea 200 de kg? În doi ani s-a transformat complet

Arya Permana din Indonezia este cel mai gras copil din lume. Din cauza greutății extrem de mari băiatul a avut multiple probleme de sănătate. Medicii erau de părere că dacă nu slăbește poate muri din cauza kilogramelor.

Cât a slăbit cel mai gras băiat din lume

La 13 ani Arya era cel mai gras copil din lume, cântărea aproape 200 de kilograme. În ciuda faptului că s-a născut un copil cu o greutate normal, pe parcursul anilor a început să se îngrașe brusc. Băiatul avea poftă de mâncare continua și ajungea să mănânce și cinci mese consistente pe zi. Devenise prea gras pentru a se deplasa fără ajutor, nici măcar nu se putea odihni pentru că risca să se sufoce.

După mai multe vizite la medic și un regim strict băiatul a ajuns la o greutate aproape de normal. Arya a reușit să slăbească 89 de kilograme. Dovadă îi sunt și hainele care acum îi atârnă de pe el. Arya mănâncă sănătos, merge timp de 6 minute la fiecare câteva ore, înoată și ridică greutăți zilnic.

” Sunt extreme de fericit. Nu pot să-mi exprim fericirea în cuvinte. E atât de plăcut că m-am întors la școală. Toată lumea mă place. Profesorii mă tratează foarte frumos. Mi-am făcut multi prieteni și se comporta frumos cu mine. De asemenea, mă pot juca cu ei. E atât de palpitant”, a spus Arya.

Prin ce a trecut Arya de-a lungul timpului

După ce povestea lui Arya a devenit cunoscută, părinții lui încercând cu disperare să-l salveze de la moarte, doctorii de la spitalul Hasan Sadikin i-au venit în ajutor. Ei l-au monitorizat și i-au investigat starea în care se afla corpul său, timp de o săptămână și, luând în considerare că n-au găsit au anormalitate fizica de proporții, i-au impus o dieta strașnică și un program activ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *