mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Bianca Drăgușanu, în comă, la spital după o bătaie soră cu moartea: „A lovit-o până n-a mai mișcat!” – Stirile zilei
Bianca Drăgușanu, în comă, la spital după o bătaie soră cu moartea: „A lovit-o până n-a mai mișcat!”

Bianca Drăgușanu, în comă, la spital după o bătaie soră cu moartea: „A lovit-o până n-a mai mișcat!”

Ies la iveală detalii cutremurătoare după ce Bianca Drăgușanu a publicat mai multe imagini înfiorătoare cu ea desfigurată după bătăile crunte încasate de la foștii iubiți. Diva a ajuns în comă la spital, fiind la un pas să-și piardă viața în urma unei relații care a ajuns mult prea departe.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai controversate apariții din showbiz. Fie că este vorba de opulența pe care o afișează, fie că șochează prin dezvăluirile pe care le face, diva este mai mereu în centrul atenției.

Ies la iveală tot mai multe detalii cutremurătoare despre Bianca Drăgușanu. Alex Bodi nu a fost singurul bărbat din viața divei care a bătut-o crunt. Fosta prezentatoare TV are în urmă un trecut incredibil de tumultuous. Puțini sunt cei care știu despre momentele de groază prin care diva a trecut din cauza dragostei și a relațiilor toxice cu bărbații din viața ei.

Bianca Drăgușanu, bătăi crunte încasate de la foștii iubiți. A ajuns în comă la spital

La nici 20 de ani, Bianca Drăgușanu s-a îndrăgostit de un bărbat cu mult mai mare ca vârstă decât ea. Relația a funcționat perfect la început, însă pe parcurs dragostea s-a transformat într-o adevărată obsesie. Bărbatul devenise brusc obsedat de Bianca Drăgușanu, iar ce a urmat este înfiorător.Five Ways Celebrities Handle Stressful Situations

Cei doi iubiți au ajuns deseori în pragul unor nenorociri, Bianca Drăgușanu căzând de multe ori victimă actelor de violență prin care bărbatul o teroriza psihic și fizic.

Sub protecția anonimatului, apropiații Biancăi Drăgușanu din Petroșani, orașul natal al divei, au povestit episoadele crunte prin care vedeta TV a trecut la aceea vreme.

„Ajunsese să nu se mai poată controla (n.r. iubitul de atunci al Biancăi). Era foarte gelos, iar atunci când făcea câte o criză, venea și o lua cu forța de acasă. Odată a răpit-o din fața blocului, îmbrăcată doar în pijamale. Altădată i-a furat câinele și a amenințat că i-l va omorî dacă nu face ceea ce spune el. Bătăile erau la ordinea zilei, însă, la un moment dat, prin 2004, a lovit-o până nu s-a mai mișcat. A ajuns la spital în comă. În plus, ea suferise un accident la un picior, iar prietenul ei a lovit-o chiar peste rană. A avut un hematom mare, care apoi s-a infectat. A fost groaznic pentru ea, mai ales că doctorii i-au spus, chiar de ziua ei, că s-ar putea să-i fie amputat unul dintre picioare”, este dezvăluirea tulburătoare făcută de un cunoscut al Biancăi Drăgușanu.

Bianca Drăgușanu, cu ochii învinețiți și umflați pe Internet

O fotografie cu Bianca Drăgușanu tumefiată la față, umflată și vânătă la ochi a împânzit Internetul. Acest fapt a înfuriat-o crunt pe vedetă, care a răbufnit imediat! Enervată la culme de gest, Bianca Drăgușanu a făcut publice pe Instagram imagini cu ea bătută, pentru a demonstra că poza apărută în online nu are nicio legătură cu nicio bătaie.

Mai mult, Bianca Drăgușanu a precizat că poza apărută ulterior și în presă este o fotografie făcută de ea după o intervenție estetică la nivelul ochilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *