mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f HATZ, JOHNULE! Dorian Popa si Alexandra Stan, un cuplu BOMBA – Stirile zilei
HATZ, JOHNULE! Dorian Popa si Alexandra Stan, un cuplu BOMBA

HATZ, JOHNULE! Dorian Popa si Alexandra Stan, un cuplu BOMBA

Alexandra Stan a făcut dezvăluiri bombă! Faimoasa de la Survivor s-a iubit cu nimeni altul decât Dorian Popa în timpul liceului!

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în liceu

Alexandra Stan și Dorian Popa nu au nevoie de prezentări, fiind unii dintre cei mai cunoscuți artiști din România. Deși cei doi fac parte din aceeași breaslă, nimeni nu și-a putut da seama de legătura dintre ei. se pare că, în trecut, cei doi au format un cuplu.

Alexandra Stan și Dorian Popa s-au iubit în liceu! Alexandra Stan a povestit că Dorian Popa a fost cel care i-a furat primul sărut, iar povestea lor de dragoste era una tare frumoasă. Artistul îi aducea flori blondinei și adorau să se plimbe de mână. Mai mult, artista susține că ”Mamișor” (n.r. mama lui Dorian Popa) a iubit-o tare mult pe îndrăgita cântăreață.

“Aveam 16 ani, iar Dorian Popa din LaLa Band şi «Pariu cu viaţa» a fost primul meu iubit. El era la liceul «Eminescu», eu la «Traian», în Constanţa. Ne plăcea să ne plimbăm de mână. Cu el a fost primul meu sărut, era romantic, venea cu flori, formam un cuplu precum Usher şi Beyoncé. El de mic era supertalentat şi cânta, îi plăcea mult. Mama lui, care era profesoară de canto, m-a iubit foarte mult. Semănăm un pic la nas, îl avem la fel. Eram copii, iar el era gagicar, avea mai multe iubite”, a declarat Alexandra Stan pentru click.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *