mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Se Iese Din Casă Doar Pentru Motive Întemeiate Între 20.00 Şi 5.00. DESCARCĂ MODEL – Stirile zilei
Se Iese Din Casă Doar Pentru Motive Întemeiate Între 20.00 Şi 5.00. DESCARCĂ MODEL

Se Iese Din Casă Doar Pentru Motive Întemeiate Între 20.00 Şi 5.00. DESCARCĂ MODEL

De vineri și până duminică, persoanele nu au voie să circule în intervalul 20:00 – 05:00, în judeţul Neamţ, au decis autorităţile locale.

Revin DECLARAŢIILE PE PROPRIA RĂSPUNDERE. Autoritățile impun restricții dure într-o altă localitate din România, după ce numărul de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus a crescut.

Rata de incidență a ajuns la 4,43 la mia de locuitori. Este vorba despre o comună din județul Neamț, prima din județ, care atinge această cifră. Localnicii comunei Săbăoani, județul Neamț, trebuie să respecte regulile impuse de autorități, după ce tulpina Delta s-a răspândit.

Autoritățile din județul Neamț a emis o listă cu regulile pe care trebuie să le respecte cetățenii, după ce numărul de cazuri de infectare a crescut. Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Neamț – CJSU a decis astăzi, 31 august, de la ora 08:00, ca în localitate să fie interzise activități și evenimente atât în aer liber, cât și în spații închise. Astfel, localnicii nu mai au voie să ia parte la manifestări sportive, botez, nuntă, masă festivă sau concerte. De asemenea, și localurile, restaurantele, cafenelele și terasele se vor închide pentru următoarele două săptămâni. În weekend, pe timpul nopții, se aplică restricții. De vineri și până duminică, persoanele nu au voie să circule în intervalul 20:00 – 05:00, arată realitatea.net.

Hotărârea CJSU Neamț – măsurile au intrat în vigoare de astăzi

„Art. 1. (1) Se interzice organizarea şi desfăşurarea activităţii cinematografelor, instituţiilor de spectacole, concertelor, festivalurilor publice şi private sau a altor evenimente culturale în interior şi/sau în aer liber, în comuna Săbăoani (4,43), unde se constată că incidenţa cumulată a cazurilor la 14 zile este mai mare de 3/1.000 locuitori.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *