mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Ce a spus Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr.. Ce regrete are vedeta – Stirile zilei
Ce a spus Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr.. Ce regrete are vedeta

Ce a spus Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr.. Ce regrete are vedeta

În cadrul unui interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre Ștefan Bănică Jr. și mariaju pe care l-a avut cu aceasta. Relația dintre cei doi a ajuns la final în urma cu aproximativ 11 ani din cauza neînțelegerilor tot mai dese.

Chiar dacă diva și-a dorit mereu să își țină viața privată cât mai departe de ochii curioșilor, anumite detalii au ieșit la iveală.

Andreea Marin despre Ștefan Bănică Jr. și mariajul pe care l-a avut cu acesta
Andreea Marin a demonstrat mereu că este o femeie puternică și că a reușit cu ușurință să treacă peste momentele grele din viață sa. Totodată aceasta a menționat și despre prejudecățile pe care le-au avut oamenii cu privire la mariajul cu Ștefan Bănică Jr.

„Da, m-am întâlnit. Dar poate nu ar trebui să fim atât de duri: «Oare ce oi fi văzut la el?!». Întrebarea se poate și reciproc: «Oare ce o fi văzut el la mine?!». Oamenii se schimbă, unii într-o direcție, alții în alta. În fond, ce rămâne e omenia dintre noi și calitățile certe pe care le avem, faptele noastre. Eu sunt omul care se îndrăgostește de faptele altuia și nu de aparențe”, a declarat Andreea Marin, pentru un post de televiziune.

Zâna Surprizelor a adăugat și cât de dificil a fost să depășească despărțirile de foștii săi parteneri.

„Până nu te lovești de greutăți e greu. Cred că o fată devine o femeie pe măsură ce trăiește niște experiențe care o învață, o maturizează. Nu e un moment al vieții. Devenim mai calde, mai atente, mai înțelepte. Am avut momente care au lăsat răni, dar am ales să fac tot ce îmi stă în putere să învăț ceva și să merg mai departe.

Dar în același timp să zâmbesc vieții, să devin un om mai frumos, chiar dacă apar ridurile”, a adăugat celebra prezentatoare tv.

Cine este bărbatul despre care se spune că ar fi agresat-o pe Andreea Marin
Unul dintre apropiații Andreei Marin, făcea mărturisiri tulburătoare despre chinurile prin care a trecut vedeta TVR în timpul mariajului cu bărbatul pe care l-a luat de soț în anul 2005.

”Știu că o jignea şi o umilea pe Andreea Marin pe unde apuca. El, când nu mai avea replică în faţa ei, începea şi o umilea. Şi dacă ea îi răspunde la jigniri, pac!, o lovea. Deci, toţi prietenii ştiau, dar nimeni nu a spus nimic până acum. Dacă ar fi tăcut şi nu ar fi ieşit cu minciunile acelea la Antenă, probabil că nu aş fi spus niciodată că o bătea pe nevastă-sa. Dar aş vrea să ştie lumea cât de ipocrit este!”, povestește sursa citată.

În plus, bărbatul completează: „El, ca să îmi răspundă mie, a făcut interviul ăla în care şi-a băgat familia în faţă. I-am făcut de atâtea ori morală, eu, între patru ochi. Sunt amănunte nesemnificative. Am văzut-o plânsă. Săraca, era o victimă. Plângea de faţă cu noi, am văzut-o de nenumărate ori plânsă şi când venea acasă spunea că divorţează. Problemele cu agresivitatea faţă de Andreea au fost dintotdeauna. Am fost într-o vacanţă la Madrid în 2007. Ei s-au căsătorit în 2005. Eu cu Simona am fost la muzee şi Andreea era singură pe stradă, plângea. El era la sală, îl durea în fund!”.

În cadrul unui interviu recent, Andreea Marin a vorbit despre Ștefan Bănică Jr. și mariaju pe care l-a avut cu aceasta. Recent aceasta a povestit și cum se simte după ce s-a vaccinat cu serul AstraZeneca.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *