mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f BREAKING NEWS! A murit Petrică Cercel! Care a fost CAUZA mortii celebrului manelist – Stirile zilei
BREAKING NEWS! A murit Petrică Cercel! Care a fost CAUZA mortii celebrului manelist

BREAKING NEWS! A murit Petrică Cercel! Care a fost CAUZA mortii celebrului manelist

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea că Petrică Cercel a murit a picat ca un trăsnet atât pentru familia artistului, cât și pentru fanii acestuia. Ce s-a întâmplat cu cântărețul după ce s-a infectat cu COVID 19

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Este din nou doliu în showbizul autohton după ce Petrică Cercel a murit. Anunțul a venit la scurt timp după ce familia acestuia a anunțat că artistul se afla intrenat în stare gravă la spital, în secția ATI, după ce s-a infectat cu COVID-19. Care este cauza morții lui Petrică Cercel?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Care este cauza morții artistului?

PETRICĂ CERCEL A MURIT! Vestea morții artistului a fost dată cameramanul maneliștilor, Daniel Ionescu. Acesta a postat pe contul personal de Facebook un mesaj prin intermediul căruia a anunțat că Petrică Cercel s-a stins din viață. 

„Dumnezeu sa îl ierte, nu am cuvinte. Condoleanțe familiei! S-a terminat pământul, s-a terminat globul, s-a terminat tot, muzică tot!”, este mesajul pe care Daniel Ionescu, cameramanul maneliștilor, l-a postat pe contul său de facebook.

Citeste si:Petrică Cercel se află în stare gravă la spital. Fiul lui a făcut primele mărturisiri: ”Virusul acesta nenorocit COVID”

Din primele informații se pare că Petrică Carcel s-a stins după ce s-a infectat cu noul coronavirus. Fiul acestuia, Ionuț Cercel, anunța în urmă cu câteva zile că tatăl său se află internat în stare gravă la spital.

„Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate… mai exact virusul acesta nenorocit COVID, dar prin rugăciunile noastre către Dumnezeu îl va vindeca.”,scria Ionuț Cercel pe facebook în urmă cu câteva zile.,scrie Kanald.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *