mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f O recunoști? Acum e mare vedetă în România, tunată din cap până-n picioare și cere 100.000 de euro pentru o noapte de amor – Stirile zilei
O recunoști?  Acum e mare vedetă în România, tunată din cap până-n picioare și cere 100.000 de euro pentru o noapte de amor

O recunoști? Acum e mare vedetă în România, tunată din cap până-n picioare și cere 100.000 de euro pentru o noapte de amor

Bianca Pop atrage privirile atunci când îşi face prezența, însă, înainte de operațiile estetice arăta total diferit. A ajuns să fie una din cele mai controversate prezențe din showbiz-ul romanesc după ce a participat la Insula Iubirii.

Într-un interviu a declarat că prețul unei nopți de amor cu ea este 100.000 de euro.

Cum arăta înainte de operațiile estetice Bianca Pop
În timpul emisiunii, Bianca nu ezita să îşi etaleze silicoanele pentru a-i ispiti pe ceilalţi participanţi. În urmă cu 13 ani, brunetă nu avea nici o operație estetică, iar hainele pe care le purta atunci îi ascundeau decolteul de care nu era deloc încântată.

După ce şi-a îmbunătăţit situaţia financiară, Bianca a umblat și la formele sale. Astfel, și-a mărit sânii, buzele și și-a operat nasul. Totodată, și-a tatuat sprâncenele, poartă extensii de gene și este foarte bronzată. Cu look-ul actual, ispita face furori pe „Insula Iubirii’ și nu are nici o problemă să recunoască faptul că este o femeie „scumpă’, cu pretenții de la bărbații din viața ei.

„Dacă tot va macină gândul cum arătam fără operaţii estetice, uitaţi aici două poze unde sunt 100% naturală, aveam 18 ani şi una de acum. Nu îmi este ruşine să recunosc că am apelat la bisturiu! Dimpotrivă! Nu consider că frumuseţea mea stă în rinoplastie, buze şi silicoane (…)”, a spus Bianca, în dreptul unor fotografii cu ea din perioada când era naturală 100%.

A fost implicată în mai multe scandaluri
Diva a trecut prin momente de coșmar, fiind drogată și violată, iar acum s-a hotărât să dezvăluie tot ce s-a întâmplat. Bianca Pop a avut nevoie de îngrijiri medicale de urgență, miercuri dimineață. Bianca Pop susține că un cunoscut de-al său ar fi drogat-o, iar apoi a abuzat de ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *