mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f RĂSTURNARE DE SITUAȚIE În Cazul ELODIA – Stirile zilei
RĂSTURNARE DE SITUAȚIE În Cazul ELODIA

RĂSTURNARE DE SITUAȚIE În Cazul ELODIA

Emilia Ghinescu, mama avocatei care a dispărut fără urmă acum 14 ani, este implicată într-un nou scandal din cauza rudelor din anturajul lui Cristian Cioacă. Femeia a fost dată în judecată din cauza unei bucăți de pământ.

Procesul în care este implicată mama Elodiei Ghinescu a fost deschis la Judecătoria Câmpulung, la sfârșitul lunii trecute, iar printre  reclamanți s-ar număra și o rudă a fostei iubite a lui Cristian Cioacă, Mihaela Jugănaru.

Primul termen a fost stabilit pentru luna octombrie 2021.

Emilia Ghinescu locuiește în comuna Candești, din județul Argeș, acolo unde și-a construit o pensiune.

Deşi a trecut 14 ani de când fiica sa a dispărut, mama avocatei nu-şi poate reveni din şoc şi îl acuză în continuare pe Cristian Cioacă.

”Ce să știu despre Elodia? Nimic! Nu mai există nimic de la ea. Vă rog să îl întrebați pe Cioacă, la penitenciar, unde este fiica mea. Ce a făcut cu cadavrul ei? Mă înțeapă inima numai când mă gândesc la ea. Cioacă este criminalul, el este vinovatul. Nu mai vreau să răscolesc unele lucruri din trecut că și așa sunt distrusă sufletește.

M-am obișnuit cu ideea, asta este. Am momente când plâng continuu, singură, după care îmi șterg lacrima și merg mai departe. Cioacă este criminalul, a făcut asta sub influența familiei sale”, a declarat mama Elodiei, potrivit ziareonline.ro.

Elodia Ghinescu a dispărut în urmă cu 14 ani, iar Cristian Cioacă, soţul avocatei la acea vreme, este principalul suspect. Acesta a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor, deși cadavrul nu a fost găsit niciodată. Procurorii au putut să-l acuze de omor, deși bărbatul nu și-a recunoscut fapta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *