mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Bancul zilei. O femeie pleacă fără soțul ei în vacanță, în Caraibe – Stirile zilei
Bancul zilei. O femeie pleacă fără soțul ei în vacanță, în Caraibe

Bancul zilei. O femeie pleacă fără soțul ei în vacanță, în Caraibe

”-Să trăiți, șefule! Știu că nu este compania dumneavoastră, dar eu mereu v-am respectat. Și dacă tot am trei ani de când lucrez aici, vă rog să îmi măriți și mie salariul cu 20%.

-M-ai prins în toane bune și nu îți măresc salariul cu 20%, ți-l triplez și te pun șef în locul meu. Dar asta când o să plece Messi de la Barcelona”, a fost discuția între șef și angajat în 2020. Iar în 2021… angajatul a revenit cu un mesaj:

”-Ce faci, băi șomerule? Te-ai uitat la știri?”.“O femeie pleacă fără soțul ei în vacanță, în Caraibe. Abia ce ajunge și face cunoștință cu un negru arătos. După o noapte de amor, ea îl întreabă:

– Cum te cheamă?

– Nu pot să-ți spun, îi răspunde el.

În fiecare seară se întâlnesc, fac dragoste, ea îl întreabă același lucru, iar el îi răspunde la fel. Într-o noapte, ea îi spune amantului:

– E ultima mea seară aici. Mâine plec acasă. O să-mi spui, totuși, cum te cheamă?

– Nu pot să-și spun pentru că o să râzi de mine.

– Hai spune-mi că nu o să râd. Nu am de ce!
-Bine. Mă cheamă Zăpadă.Femia începe să râdă în hohote, iar negrul furios îi spune:

-Eram sigur că o să râzi de mine. Mai bine nu-ți spuneam!

-Nuuu! Mă gândeam că soțul meu nu o să creadă când o să-i spun că am avut 25 de cm de zăpadă în fiecare zi, în Caraibe”, este bancul zilei.

Bonus: Bancul preferat al lui Micutzu

”Într-o seară, o molie intră în cabinetul unui pediatru, iar pediatrul îi zice: „Ce e măi molie, ce s-a întâmplat?”

Molia îi răspunde: „Am o perioadă foarte nasoală. Muncesc non-stop. Muncesc pentru un om care nu știu nici dacă știe ce fac eu pentru el. Ajung acasă după 16 ore de muncă și mă pun în pat lângă o femeie pe care nici n-o mai cunosc dar știu că am iubit-o la un moment dat. Pe fiica mea cea mică, pe Izabela, am pierdut-o în frigurile de anul trecut, iar pe băiatul meu, George, nu cred că-l mai iubesc, pentru că de fiecare dată când mă uit în ochii lui văd frica și lașitatea pe care le văd în ochii mei când mă uit în oglindă și, dacă n-aș fi atât de laș probabil aș lua arma aia încărcată de sub pernă și mi-aș trage un glonț în cap și să termin cu totul. Câteodată mă cred păianjen.”

Pediatrul îi zice: „Măi, dar tu ar trebui să te duci la un psiholog. De ce ai venit aici?”

– Pentru că era becul aprins! îi răspunde molia”.

Citește și:  Bancul preferat al lui Nicolae Ceaușescu. Nu se sătura de el!

Cosmin Nedelcu alias Micutzu (n. 22 iulie 1986, Focșani) este un actor de film și stand-up român. Pe lângă stand-up, s-a făcut cunoscut prin apariții la Comedy Central România cu numere de stand-up, prin apariții la emisiunile “În puii mei!”, “Băieți de oraș”și iUmor. În anul 2017 a deschis împreună cu Ionuț Grecu un Stand Up Barber Shop, unde în timp ce clienții sunt bărbieriți, pot viziona show-uri de stand-up comedy. Tot în anul 2017, a scos primul său special care se numește “Te fac să râzi” și care poate fi cumpărat și urmărit pe platforma online “Râseria”. După lansarea specialului, a început să realizeze singur un Podcast numit “Micutzu’s Podcast”, în unele episoade având și invitați.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *