mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Cea mai scumpă partidă de amor. Ce a pățit un bărbat care a chemat acasă o prostituată – Stirile zilei
Cea mai scumpă partidă de amor. Ce a pățit un bărbat care a chemat acasă o prostituată

Cea mai scumpă partidă de amor. Ce a pățit un bărbat care a chemat acasă o prostituată

Cea mai scumpă partidă de amor. Un bărbat din Iași a vrut să aibă parte de o partidă de amor fierbinte și a fost dispus să plătească pentru asta. La el a ajuns Gabriela Mândru, o tânără convinsă de iubit să întrețină relații intime pe bani. Ce a urmat apoi e incredibil.

Tânăra a fost convinsă de iubitul ei, un bărbat din București, să se prostitueze. Au ajuns amândoi la locuința ieșeanului dornic de senzații tari, însă clientul nu se aștepta să pățească așa ceva.

Cea mai scumpă partidă de amor

Pe lângă banii promiși tinerei, acesta a rămas și fără 15.000 de euro. Femeia de 23 de ani a reușit să pună mâna pe acești bani în doar câteva minute.

Doar că bărbatul și iubita lui au ajuns în vizorul polițiștilor, în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și furt calificat, în urma plângerii făcute de bărbat.

Cei doi iubiți au fost prinși de polițiști

Cea mai scumpă partidă de amor. Ce a pățit un bărbat care a chemat acasă o prostituată

În cele din urmă, reprezentanții Judecătoriei Iași au decis arestarea preventivă a lui Gelu Leonată, dar și arestarea la domiciliu a Gabrielei Mihaela Mândru.

„Instanța a admis propunerea de arestare preventivă formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Iași pe numele lui Gelu Leonată. Dispune arestarea preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile, a lui Gelu Leonată, persoană cercetată sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și instigare la furt calificat.

Citește și: Oana Roman a slăbit enorm. I-a lăsat pe toți fără cuvinte cu pozele de pe Instagram: “Gata, ajunge cu slăbitul”

Respinge ca nefondată propunerea de arestare preventivă a inculpatei Mândru Mihaela Gabriela. Dispune față de inculpată, cercetată pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, a măsurii preventive a arestului la domiciliu, pentru o perioadă de 30 de zile”, a declarat judecătorul Cristina Vîlcu, purtătorul de cuvânt al Judecătoriei Iași, potrivit bzi.ro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *