mgid.com, 198141, DIRECT, d4c29acad76ce94f Fulgy despre Bianca Drăgușanu: O știu de când nu avea dinți. Îi dădeau bani! – Stirile zilei
Fulgy despre Bianca Drăgușanu: O știu de când nu avea dinți. Îi dădeau bani!

Fulgy despre Bianca Drăgușanu: O știu de când nu avea dinți. Îi dădeau bani!

În scandalul de proporții dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a intervenit și Fulgy, care a pus-o la zid de blondină și l-a ridicat în slăvi pe afacerist! Invitat în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, fiul Clejanilor a făcut o serie de mărturisiri incredibile despre cei doi foști soți!

Fulgy a intrat în atenția tuturor după ce a fost prins de autorități sub influența substanțelor interzise, la puțin timp după ce pe numele surorii lui, Margherita, s-a deschis un dosar penal tot pentru aceeași faptă.

Ce a spus Fulgy în direct

În platoul emisiunii „Xtra Night Show”, Fulgy și-a exprimat părerea sinceră despre Bianca Drăgușanu! Băiatul Clejanilor a ținut să transmită, în direct, că este de partea lui Bodi, moment în care Dan Capatos a intrebat dacă se referă la “Bodi al Biancăi”. Răspunsul tânărului de 23 de ani a luat pe toată lumea prin surprindere, care a făcut acuzații halucinante la adresa divei:

”Nu Bodi al Biancăi, că Bodi e șmecher. Bianca își face treaba”, a spus Fulgy.

În continuare, Fulgy a dezvăluit că afaceristul i-a promis că îl va pune naș la nuntă și la botezul următorului său copil. Astfel că, băiatul Clejanilor i-a adus numai cuvinte de laudă afaceristului pe care l-a numit „milionarul României”.

”Vreau să-l pup pe fratele meu Bodi, care mi-a promis că atunci când se însoară și face copii eu sunt nașul lui. Alex Bodi este milionarul României”, a declarat fiul Clejanilor la Antena Stars.

Citește și: Bianca Drăgușanu este grav bolnavă. Boala nu poate fi tratată

Fulgy, declarații dure la adresa Biancăi Drăgușanu și a lui Gabi Bădălău

În vârstă de 23 de ani, Fulgy s-a filmat în această după-amiază în timp ce a făcut afirmații umilitoare la adresa fostei prezentatoare de la Kanal D. Nici Gabi Bădălău nu a scăpat de furia tânărului artist. Despre viitorul soț al Biancăi Drăgușanu, acesta a precizat că, deși este extrem de bogat, nu are valoare.

“O știu de când nu avea dinți și îi dădeau bani Giovanni cu Gigi. (…) parașuta aia ieftină. Bădălău, nu te supăra, dar știu că și tu vrei afirmare. Tu ai bani, dar nu ai valoare, vrei la televizor. (…)”, a declarat băiatul lui Ioniță de la Clejani într-un clip încărcat pe IG Story.

Într-o altă înregistrare, Fulgy a vorbit despre relația apropiată pe care o are cu Alex Bodi și i-a transmis fostei soții a acestuia să plece din România: “Ați înnebunit la cap, vă puneți cu finul meu, Alex Bodi? Care e îmbrăcat numai în billionaire (n.r.: ca un miliardar) și el? Suntem îmbrăcați de la Philipp Plein de la ediția aia exclusivistă. (…). Bianca, dispari, fă din România, că vreau eu”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *