În cadrul emisiunii de la Kanal D, Bursucu a avut o glumă nesărată cu Teo. Acestuia i-a scăpat o replică la care puțini se așteptau. „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”, a spus Adrian Cristea, alias Bursucu.

Bursucu, glumă nesărată cu Teo, în direct

Bursucu a avut o replică cel puțin ciudată în emisiunea pe care acesta o moderează alături de Teo Trandafir la Kanal D. La scurt timp după ce a spus „Hai, marș! Marș! Marș! Hai, ce mai aștepți?”, Adrian Cristea s-a întors cu spatele la Teo și s-a prefăcut că dă cu piciorul cuiva.

Inițial, prezentatoarea TV, a crezut că replică îi este adresată. La câteva momente după ce a rostit fraza, Bursucu s-a oprit din prezentat, în direct, ca să explice despre ce este vorba.

VEZI ȘI 👉  Mama și-a pedepsit copilul într-un mod care a făcut-o vedetă! A pus lista pe internet și în ziua următoare toți voiau să o cunoască!

„Facem asta în direct? Sper că nu crezi că la tine m-am referit cu chestia asta, Teo! E doar o replică dintr-un film…”, a spus Bursucu. Și așa și era. Bursucu îl imita pe Puiu Călinescu într-o scenetă celebră. Nu era nimic de „speriat”.

„Bursucu s-a întors spre Teo cu ochii mari să-i explice că «vai, nu era vorba despre ea», că nu la ea se referea când i-a zis «marș»”, ne-a povestit o sursă de încredere din Kanal D.

Teo Trandafir nu s-a supărat pe colegul ei
După acest incident, moderatoarea a precizat că nu s-a supărat ș…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *