Speriați După Ce Au Văzut Acest Sac Dubios În Curtea Femeii Din Imagine, Vecinii Au Sunat La 112. În Cateva Minute, Tânăra S-A Trezit Cu 10 Polițiști La Ușă.

O mamă a povestit stânjenită pe Facebook cum s-a trezit cu poliția la ușă, după ce vecinii au sunat la numărul de urgență, să raporteze că în curtea ei se află un cadavru.

„Cadavrul”, care era de fapt, o decorațiune pentru petrecerea copiilor săi de Halloween, a ajuns în curte atunci când mama, pe nume Cara Louise, s-a apucat să facă ordine în grădină.

S-a trezit cu 10 polițiști la ușă
A lăsat „cadavrul” la vedere și a plecat să își ia băiatul cel mare de la școală. Atunci când s-a întors acasă, zece agenți o așteptau în fața ușii. Din fericire, mama, în vârstă de 28 de ani, a reușit să îi lămurească că totul este, de fapt, o mare confuzie.

„Este o decorațiune, mulți părinți au acasă ceva asemănător. Ajung de la școală și vecinii adunați în fața casei lui, alături de polițiști, m-au întrebat ce am făcut.

Atunci agenții mi-au spus că trei oameni diferiți au sunat să raporteze că la mine în curte este un cadavru”,a declarat Cara Louise, citată din Mirror.

Cara a publicat povestea pe grupul de Facebook Family Lowdown Tips & Ideas și a strâns într-un timp extrem de scurt, 27.000 de aprecieri și peste 2000 de comentarii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *