Tony Tripani avea 80 de ani atunci cand sotia sa murise, dupa ce fusesera casatoriti 50 de ani, era distrus si se simtea singur.

Dar dupa moartea sotiei el a gasit o scrisoare care i-a dezvaluit un secret ce a schimbat totul.

Cand sotia sa murise, Tony a inceput, cu inima franta, sa elibereze casa de lucrurile care ii apartinusera. Dar apoi, intr-o buna zi, a gasit o scrisoare ascunsa foarte adanc intr-un dulap. Tocmai descoperise ceva pentru care nu fusese pregatit: scrisoarea ii era adresata lui, dar era de la o alta femeie.

In momentul in care a deschis scrisoarea si a citit primele randuri, a fost cu adevarat socat. Scrisoarea era veche de 56 de ani si fusese scrisa de catre o femeie cu care Tony se intalnise cand avea in jur de 20 de ani, pe nume Shirley.

VEZI ȘI 👉  MULȚI O VEȚI DA ÎN BARĂ. CARE ESTE RĂSPUNSUL CORECT?

Shirley ii scria ca se gandea des la Tony, dar asta nu era partea socanta, la sfarsitul scrisorii el a aflat ca are un fiu cu ea, pe nume Samuel! Tony era de-a dreptul impietrit, tocmai descoperise ca de 61 de ani avusese un fiu fara sa stie, si si-a dat seama ca sotia sa ascunsese scrisoarea fiindca ea nu putea avea copii.

Iata ce a marturisit Tony pentru Fox17: ,,Nu am nici cea mai mica idee de ce nu mi-a spus sotia mea despre asta. Ea voia copii, dar nu putea avea, a tot incercat. E fiul meu, l-am avut toata viata dar nu am stiut. Ma depaseste de ce a ascuns scrisoare”.

VEZI ȘI 👉  Un tip mergea cu maşina pe o şosea şi intră brusc într-o porţiune fără asfalt, plină cu noroi moale şi i se înfundă maşina. La câteva minute, apare un ţăran cu doi boi după el…

Dupa ce s-a mai linistit, Tony a gasit un nou sens pentru viata lui: sa-si gaseasca fiul. Zis si facut, l-a gasit pe Facebook. Jurnalistii de la Metro scriu ca reuniunea a fost emotionala, mai ales fiindca fiul sau crezuse toata viata ca tatal lui nu voia sa aiba de-a face cu el!

Aceasta poveste incredibila ne arata cum totul in viata se poate schimba intr-o clipa! La 81 de ani, viata lui Tony a capatat un nou sens, unul pe care si-l dorise mereu dar credea ca nu-l va cunoaste niciodata…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *