Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce au apărut poze cu ea goală pe internet: „Cine le-a dat o să plătească cumplit”


Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce au apărut poze cu ea goală pe internet. În urmă cu doar câteva ore internetul a explodat după ce au început să circule în mediul online mai multe fotografii în care Anamaria Prodan este complet dezbrăcată. Sexy impresara a oferit primele declarații cu privire la acest subiect. Ea susține că singura persoană care avea acces la ele este Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan se află în continuare în atenția presei! După ce Laurențiu Reghecampf a pus punct căsniciei lor, aceasta primește încă o lovitură. Ieri seară, au circulat pe internet mai multe fotografii în care diva era complet dezbrăcată. Aceasta a oferit primele declarații cu privire la acest subiect și a subliniat că singura persoană căreia i le-a trimis a fost Laurențiu Reghecampf, în perioada în care cei doi erau în relații bune. Sexy impresara susține că oricine a avut curajul să le publice, va plăti „cumplit’ și „legal’.

Cum a reacționat Anamaria Prodan după ce au apărut poze cu ea goală pe internet: „Cine le-a dat o să plătească cumplit'

Anamaria Prodan nu îl consideră pe Antrenorul Craiovei vinovat de această situație. Ea este de părere că o altă persoană i-ar fi „furat’ telefonul și ar fi trimis imaginile.

Anamaria Prodan a oferit câteva declarații cu privire la fotografiile incendiare care au apărut în mediul online. Aceasta susține că aceste poze i-au fost trimise lui Laurențiu Reghecampf, după ce ea a venit de la sală. Sexy impresara este de părere că soțul ei este un bărbat cu coloană vertebrală și nu consideră că el le-a publicat pe internet. Ba mai mult, diva a subliniat faptul că persoana care a îndrăznit să facă un asemenea lucru va plăti cumplit.

„Nici nu știu cum sa încep. În 49 de ani, nimeni nu și-a permis așa ceva! Nu au existat poze cu mine să circule pe site-uri. Aceste poze au fost trimise exclusiv pentru soțul meu, Laurențiu Reghecampf, după ce venisem de la sală. El era singurul care le deținea. Nu am să cred în viața asta că el este cel care le-a trimis, cum încearcă toți sa insinueze. Dumnezeu este mare și niciodată nu a permis să mi se întâmple ceva rău, de aceea cine le-a furat și le-a trimis o să plătească cumplit, legal’, a spus ea pentru SpyNews.

Anamaria Prodan are în minte o persoană care ar fi putut face asemenea mișcare. Ea a declarat că a discutat deja cu avocații săi și se iau măsuri cu privire la persoanele care le-au trimis și le-au postat în diverse grupuri.

‘La această oră, toți știm cine le-a furat din telefonul soțului meu și știm o parte din cei ce le-au distribuit. Am vorbit cu avocații mei, am făcut toate demersurile față de cine le-a trimis la diferite adrese de mail și față de cei ce le-au distribuit pe grupuri’, a mai spus diva pentru sursa citată.

În stilul său caracteristic, diva a dorit să rămână optimistă chiar și într-o astfel de situație. Aceasta a declarat că în acest moment se poate observa că nu este doar inteligentă, ci arată și foarte bine!

‘Am să iau partea bună a situației și anume că, pe lângă faptul că-s numărul 1 la minte, sunt numărul 1 și la aspect’, a concluzionat diva.

Sursă foto: Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.