Profeția teribilă a unui celebru medic din România: „Probabil că toată viața așa vom face”

Medicul Emilian Imbri a vorbit luni, 29 noiembrie, despre pericolul cu care se confruntă România, din cauza noii variante de COVID-19. În acest context, specialistul a subliniat că vaccinul capătă o importanță și mai mare

România, în pericol din cauza variantei Omicron! Emilian Imbri: Ar putea crește dorința de vaccinare

Medicul a vorbit despre importanța vaccinului anti-COVID, punctând astfel că „este posibil să crească dorința de vaccinare”.

„Este posibil să crească dorința de vaccinare, doar că la noi acest lucru ar fi posibil doar în cazul în care ne vom convinge noi că este periculoasă această nouă tulpină, deci niciodată românul, ca să spun mai limpede așa, n-o să ia o decizie decât după ce cântărește el singur niște lucruri. Pentru că așa am reușit să îi determinăm să cunoască compoziția chimică a vaccinurilor, să vadă și să studieze, și să zică, ‘păi dacă numai 30% îmi oferă protecție, păi de ce să mă vaccinez’, (…) vedeți? Lucrurile sunt percepute diferit.

Un vaccin este bine-venit, indiferent că îți dă 30%, 20%, 50%, îți oferă niște avantaje. La vârsta mea și toți cei de vârsta mea ar trebui să se gândească că cel mai performant vaccin care poate să asigure o protecție, sau nu o protecție, o eficiență de 90%, după vârsta de 60 de ani, răspunsul organismului la astfel de stimuli este de până în 25% – 30%. Cu toate acestea, eu personal mă vaccinez pentru că îmi folosesc și aceste mici lucruri pe care mi le conferă vaccinul”, a declarat medicul Emilian Imbri.

România nici nu a trecut de lupta cu varianta Delta, spune medicul

De asemenea, specialistul a subliniat că România nici nu a trecut de lupta cu varianta Delta, deoarece „noi nu am reușit să stingem acest focar.”

„Avem o pandemie mondială, dar în țara noastră există o tulpină, Delta. Tulpina aceasta este încă în proporție – spuneau specialiștii – de 90% și ceva, este cea care circulă și dă boala respectivă. Noi nu am reușit să stingem acest focar. Să stingi înseamnă să termini, să elimini, să scapi de transmiterea acestei tulpini. Deci e stupid să te pregătești să te pregătești să primești Epsilon și tot așa, toată viața…

Leave a Reply

Your email address will not be published.