Este vorba despre actrița Marilda Moreira da Silva, cunoscută drept Mila Moreira. Aceasta a murit luni,7 decembrie, la Spitalul Copa Star din Rio de Janeiro, la vârsta de 72 de ani.

Doliu în televiziune! O actriță renumită a murit la vârsta de 72 de ani. Cauza decesului rămâne un mister

Totuși, cauza decesului vedetei nu a fost dezvăluită, potrivit informațiilor transmise de Agência Brasil. Amintim că aceasta a lucrat ca model în anii anii ’60, înainte de a deveni jurat în cadrul show-ului de televiziune „Chacrinha”.

De asemenea, regretata actriță a fost unul dintre primele modele care a migrat din lumea modei la telenovele. În 1979, Marilda Moreira da Silva și-a făcut debutul în această industrie iar „Marrom Glacê” a fost prima telenovelă în care a jucat.

VEZI ȘI 👉  Un tip ii povesteste amicului sau cel mai bun:– Bai, ce lux avea ala in casa care a dat petrecerea de aseara– Ce lux, nene ?– Bai, si buda era de aur!– Du-te d-acilea! N-are cum!– Hai sa-ti arat!

A jucat în peste 30 de telenovele și miniseriale de televiziune

În cariera sa, Marilda Moreira da Silva  a jucat în peste 30 de telenovele și miniseriale de televiziune. Totodată, aceasta a apărut și în șase producții cinematografice. Conform sursei menționate, actrița a fost căsătorită de patru ori.

Primul ei soț a fost designerul Hans Donner. De asemenea, vedeta a mai fost măritată cu actorii Luis Gustavo, Gracindo Junior și Eduardo Conde.

Un alt mare artist s-a stins recent

Amintim că legendarul interpret de muzică country Stonewall Jackson a murit sâmbătă, 4 decembrie, după ce a cântat la Grand Ole Opry timp de peste 50 de an. Regretatul artist a dus o luptă grea cu demența vasculară.

VEZI ȘI 👉  Vești de la spital, despre Alexandru Arșinel. Decizia medicilor pentru a-l salva pe actor

Potrivit informațiilor transmise de fox5atlanta.com, The Opry, cel mai longeviv show radiofonic din istorie, a anunțat moartea lui Jackson într-un comunicat de presă. Amintim că Stonewall Jackson, solist și chitarist, a cântat la Opry începând din 1956 și încă mai apărea în emisiune în 2010. Potrivit WSMV-TV, regretatul Porter Wagoner îl prezenta pe Stonewall în emisiunea sa spunând că a venit la Opry „cu o inimă plină de dragoste și un sac plin de cântece”.

Trebuie menționat că Jackson a obținut 44 de single-uri în topul Billboard country de-a lungul carierei sale. În 2008, la vârsta de 75 de ani, a soluționat un proces federal de discriminare pe motive de vârstă împotriva Opry. Acesta a susținut că oficialii Opry i-au redus aparițiile începând din 1998 și a cerut 10 milioane de dolari în daune compensatorii și 10 milioane de dolari în daune punitive. Însă, termenii înțelegerii nu au fost dezvăluiți.

VEZI ȘI 👉  Noaptea târziu sună telefonul.Soția ridică receptorul

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *