Kaufland este unul dintre cei mai mari angajatori din România, iar magazinele nu duc lipsă de personal.

Ori de câte ori este necesară suplimentarea numărului de angajați, aceasta se realizează în funcție de orașele în care este nevoie de forță de muncă.

Magazinele s-au extinse în majoritatea orașelor din țară, iar una dintre cele mai mari curiozități este câți bani câștigă

o vânzătoare sau o casieră de la Kaufland.

Angajații încasează o sumă fixă lunar, iar din luna martie a anului trecut, compania a mărit salariul brut pentru toți lucrătorii.

Ce salariu are o vânzătoare la Kaufland. Suma pe care o încasează lunar

Începând cu data de 1 martie 2020, venitul minim brut din companie a ajuns la 3.650 de lei. Totodată, ei cu precizat că veniturile pot crește, în funcție de specificul socio – economic al regiunilor din țară.

VEZI ȘI 👉  CUM DEVII PROPRIETAR CU 2000 DE RON. SATUL UNDE CASELE COSTĂ CÂT UN SALARIU MEDIU

Un lucrător comercial la Kaufland are ventiuri lunare de aproape 1.950 de lei, în timp ce un manipulant mărfuri ajunge să primească suma de 1.885. Sumele menționate reprezintă salariul net al celor două categorii de angajați.

Potrivit Retail.ro, salariile de la Kaufland în 2021 arată astfel:

• Asistent plasare marfă – 3.422 lei

• Îngrijitor clădiri – 1.663 lei

• Șef de raion – 3.451 lei

• Analist – planificare – 3.422 lei

Ce beneficii au angajații Klaufland

Angajații Kaufland se bucură de zile libere potrivit legislației în vigoare și de zile de concediu. Mai mult decât atât, atunci când sunt nevoiți să lucreze în zilele libere legal, ei își vor recupera zilele de odihnă.

VEZI ȘI 👉  Un bărbat însurat îşi vizitează amanta

Acestora li se adaugă zile libere pentru acțiuni de voluntariat, beneficii sportive, dar și de extra reduceri pentru personal.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *