Accidentul în care au murit, potrivit CNN; 54 de oameni este unul dintre cele mai grave înregistrate în Mexic. Camionul era plin cu migranți: mai mult de 100 de oameni înghesuiți în camion, într-o încercare disperată de a scăpa de sărăcia și violența din țările lor și de a ajunge în Statele Unite. Printre victime se află și mai mulți copii.

Accidentul în s-a produs în momentul în care camionul arhiplin – peste 100 de oameni erau îngrămădiți în el, care mergea cu mare viteză, s-a răsturnat într-o curbă și a lovit un pod.

O tragedie dintr-un lung șir de astfel de dezastre | VIDEO

Aceasta este una dintre cele mai mari astfel de tragedii, care sunt, din nefericire, frecvente. Migranți din Mexic și alte țări de pe continentul sud-american  își riscă viețile ca să scape de sărăcia și de violența din țările lor și să ajungă în Statele Unite. Dau bani contrabandiștilor care le promit să-i ducă teferi „într-o lume mai bună”, dar îi înghesuie în camioane.

VEZI ȘI 👉  Cod portocaliu și cod galben de ninsori și viscol în România! Zonele afectate de avertizările ANM

Accidentul s-a produs în sudul Mexicului. CNN scrie că, într-o curbă periculoasă, camionul – care avea viteză mare – s-ar fi izbit de un trailer, după care s-a răsturnat și s-a lovit de un pod.

Martorii descriu imagini îngrozitoare de la locul accidentului: răniți împrăștiați pe o șosea plină de cadavre acoperite cu cearceafuri albe.

Accident cumplit, cu peste 50 de morți și zeci de răniți. Un camion ticsit cu migranți s-a răsturnat în Mexic

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *