Veste tristă pentru Ion Iliescu! Poliţiştii au fost şocaţi: Mort într-o baltă de sânge

Fostul preşedinte al României Ion Iliescu a primit o veste cumplită duminică seara. O persoană care i-a fost extrem de apropiată a murit în condiţii suspecte. Poliţiştii au fost şocaţi de ce au găsit în casa victimei.

Ion Iliescu este în doliu! Unul dintre apropiaţii săi a fost găsit mort, iar poliţiştii o consideră o moarte suspectă.

A făcut parte din garda SPP a lui Ion Iliescu sau Victor Ciorbea, dar a luptat şi în Afganistan

Este vorba despre Ion Băjenaru, unul dintre cei care au făcut parte din fosta gardă SPP a preşedintelui Iliescu. SPP-istul, care a luptat şi în războiul din Afganistan, a fost găsit mort în propria vilă din satul Hobaia, comuna Ogrezeni din județul Giurgiu, într-o baltă de sânge.

Chiar tatăl lui Ion Băjenaru este cel care a făcut descoperirea şocantă, găsindu-şi propriul fiu mort într-o baltă de sânge, povestesc localnicii. Se pare că SPP-istul lui Ion Iliescu nu suferea de nicio boală, din ce ştiau oamenii despre el.

“Taică-su a venit! L-a anunțat nevastă-sa de la serviciu, de la școală. I-a dat telefon nevastă-sa și n-a răspuns.

Și i-a zis să vină și să vadă ce se-ntâmplă cu Nelu de nu răspunde la telefon. Nu suferea de nimic! Absolut de nimic!”, a declarat un bărbat din sat pentru România TV.

Accident nefericit în propria casă sau crimă?!

Bărbatul care, împreună cu tatăl SPP-istului, l-au găsit pe acesta din urmă mort în casă, a povestit cum s-a întâmplat totul.

“N-am spart-o (uşa – n.red.)! E o intrare prin beci… Cred că i s-a făcut rău și a căzut pe spate de pe prima, a doua, a treia treaptă a scării și a dat cu capul de o plintă din asta, de gresie. Ăla a fost primul impact!

Reporter:  Dar de ce atâta sânge?

Păi are o tăietură la cap de 12 centimetri! Oamenii vorbesc. Prima oară s-a auzit că s-a-mpușcat, a doua oară că s-a înjunghiat, că s-a omorât din cauza faptului c-a rămas fi-sa gravidă. Ultima variantă e că s-a bătut cu mine! Toată Poliția a fost acolo! Un om foarte important!”, a povestit bărbatul reporterilor.

Rezultatul necropsiei va lămuri mai multe despre moartea lui Ion Băjenaru

În satul din Giurgiu, părerile sunt împărţite. Unii oameni consideră că totul ar fi fost un accident nefericit, în timp ce alţii consideră că Ion Băjenaru ar fi fost ucis.

“E cam dubios! A venit atâta Poliție, atâta tam-tam pe stradă și l-a și luat! A fost garda lui Ciorbea, a lui Iliescu.

Când a venit Bush, atunci l-am văzut și noi la televizor! Are camere peste tot! Peste tot! Mi se pare că el are și o firmă de pază!”, spun localnicii din satul Hobaia.

Deocamdată, ancheta morţii SPP-istului a fost preluată de către Parchet şi se aşteaptă rezultatul necropsiei, pentru a se lămuri misterul morţii bărbatului.

Leave a Reply

Your email address will not be published.