În Ce Relație A Rămas Carmen De La Sălciua Cu Fostul Soț, Culiță Sterp: „Eu L-Am Iubit…”

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp. Celebra artistă a fost căsătorită cu fostul concurent de la Survivor România. Carmen de la Sălciua a vorbit despre mariajul pe care l-a avut cu Culiță Sterp, dar și despre relația pe care o are în prezent cu fostul soț.

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp: „Eu l-am iubit…”

În ce relație a rămas Carmen de la Sălciua cu fostul soț, Culiță Sterp. Povestea de dragoste dintre Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp a fost plină de momente mai puțin plăcute, iar după mai multe certuri și împăcari, cei doi au decis să divorțeze. Recent, artista a vorbit într-un podcast despre mariajul cu celebrul artist. Vedeta a fost acuzată de infidelitate, iar acum Carmen mărturisește că și-a iertat fostul soț și că se bucură pentru viața pe care o are acum.

Carmen a recunoscut că l-a iubit foarte mult pe Culiță, și că suferit mult în urma despărțirii de el. Cu toate astea, vedeta este fericită pentru că artistul și-a format o familie frumoasă alături de iubita sa, Daniela Iliescu. „Mi-a fost destul de greu pentru că un divorț nu e simplu. Mi-a fost greu, eu l-am iubit în relația aia. Îi mulțumesc lui Dumnezeu și pentru lucrurile mai puțin bune, mă bucur că e fericit și că are o viață bună. Nu mai păstrăm legătura”, a spus Carmen de la Sălciua la „Viața vedetelor”.

Totodată, Carmen de la Sălciua a vorbit și despre informațiile potrivit cărora ea l-ar fi înșelat pe Culiță. Artista a menționat că acest lucru nu este adevărat, mărturisind că este fidelă în cuplu. „Nu am înșelat niciodată, nu este adevărat, n-am înșelat niciodată. Eu eram plecată de acasă în momentul în care am început relația cu Cosmin și nu l-am înșelat niciodată”, mai spunea artista.

Screenshot 20211213 193512 Facebook

Carmen de la Sălciua, adevărul despre căsnicia cu fostul soț

Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România și mereu a fost sinceră atunci când a venit vorba despre viața ei personală. În urmă cu ceva timp, artista a făcut câteva declarații mai puțin cunoscute despre Culiță Sterp. Perioada de după divorț a fost una dificilă pentru Carmen. Vedeta a recunoscut că avea momente în care era la pământ, iar faptul că și-a format legătura cu Dumnezeu a ajutat-o să treacă peste momentele grele.

„Am avut momente în care în fața oamenilor păream o persoană fericită și în casa mea poate mă târam pe jos. Sunt momente în viața asta în care nu poți să spui și vin blocajele astea. Asta m-a îndepărtat de oameni. Mi-am reînodat relația cu Dumnezeu mult mai profund în perioada asta cât am fost așa”, a declarat Carmen de la Sălciua pentru Antena 1.

Deși a fost acuzată în nenumărate rânduri că i-ar fi fost infidel artistului, vedeta a preferat să nu ofere mai multe detalii despre cauzele care au dus la divorțul dintre ea si artist. „Cea mai mare cumpănă pe care mi-a întins-o destinul a fost divorțul. Până acum nu am avut accidente. Am suferit cel mai tare atunci când s-a lovit în mine foarte mult, iar eu dintr-un bun simț ieșit din comun, am încercat să evit. Din respect pentru fanii care ne-au iubit, am spus anumite chestii de suprafață, nu ma intrat niciodată în adâncuri, pentru că riscam să încep un nou război, iar eu îmi doresc să stau departe de scandal”, a spus ea.

Leave a Reply

Your email address will not be published.