Anunț uriaș al lui Bill Gates. Ce se va întâmpla în 2022

Fondatorul Microsoft, miliardarul Bill Gates, este de părere că numărul infectărilor și cel al dece.selor de C.OVID vor scădea „dramatic” în 2022, pe măsură ce tot mai multe persoane se vacc.inează și apar noi tratamente împotriva bolii.

El a declarat marți, într-un interviu pentru Bloomberg, că ratele de infectare și de dec.es vor ajunge la un nivel similar cu gripa, până la mijlocul lui 2022, în cazul în care nu va apărea o nouă variantă agresivă a SAR.S-C.oV-2.

Bill Gates a explicat că factorii principali care vor duce la încetinirea pande.miei sunt imunitatea naturală dobândită de tot mai multe persoane care ajung să se infecteze, distribuția vac.cinului și apariția unor noi medicamente împotriva bolii.

„Ratele de de.ces și de infectare ar trebui să scadă destul de dramatic (anul următor)”, a declarat Bill Gates.

„Vacc.inurile sunt o veste bună, iar problemele de aprovizionare vor fi rezolvate în mare parte după jumătatea anului următor, așa că vom fi limitați doar de logistică și de cerere”, a adăugat miliardarul.

Pfizer a anunțat în această săptămână că a semnat un acord prin care mai multe companii vor putea produce pastila sa anti-CO.VID, odată ce va fi aprobată, pentru a facilita accesul populațiilor din zonele sărace la tratament. Medicamentul ar reduce cu 90% dece.sele de CO.VID, iar experții sunt de părere că acordul semnat de gigantul farmaceutic va grăbi finalul pand.emiei.

Iar laboratorul american Merck a depus luna trecută o cerere de autorizare în SUA a unei pastile anti-C.OVID, care, potrivit testelor clinice, reduce cu aproximativ 50% riscul de spitalizare şi de deces pentru pacienţii infectați cu corona.virus.

Leave a Reply

Your email address will not be published.