Cum arată băieții lui Dan Bittman. La 59 de ani, Dan Bittman este un artist împlinit și un tată fericit și mândru fiii săi.

Alexandru, Patrick și Mark sunt niște tineri extraordinari, care seamănă atât cu tatăl, cât și cu mama lor.

Iată cât de mult s-au schimbat în ultimu

Cum arată băieții lui Dan Bittman. Pe 29 martie, Dan Bittman împlinește 60 de ani, iar fiii săi sunt deja niște bărbați în toată firea, de care artistul este extrem de mândru. Recent, artistul s-a pozat alături de Alexandru (22) Patrick Bittman (18) și Mark Nicolas (14), într-o emoționantă fotografie de familie. Chiar dacă s-a despărțit de Liliana Ștefan, mama celor trei fii ai săi, după 25 de ani de relație, artistul este un tată responsabil și are o relație extrem de bună atât cu fosta lui parteneră, cât și cu cei trei băieți.

VEZI ȘI 👉  Cum Se Simte Actorul:

Dan Bittman poate spune despre el că este un tată fericit – are trebi băieți minunați, dintre care cel puțin unul îi calcă pe urme. Alexandru, Mark și Patrick au o relație extraordinară cu tatăl lor și, nu în ultimul rând, se înțeleg de minune între ei. Și cum așchia nu sare departe de trunchi, mezinul familiei, Alex și fratele său Mark sunt pasionați de lumea muzicii, așadar Dan Bittman poate fi liniștit – are cine-i duce moștenirea artistică mai departe. Patrick, în schimb, își dorește să devină om de afaceri.

Cum arată băieții lui Dan Bittman. Recent, artistul a postat pe contul său de socializare o fotografie de colecție, în care apare alături de cei trei fii ai săi și, de departe, cea mai uimitoare transformare este cea a mezinului Mark, care deja și-a întrecut tatăl în înălțime. De altfel, puștiul îi seamănă foarte bine celebrului său tată, așadar are toate șansele să se bucure de același succes pe plan muzical ca celebrul său tată.

VEZI ȘI 👉  Doliu în folclorul românesc! Celebrul trompetist din Timișoara, Iancu Popovici, a murit la doar 57 de ani

Dan Bittman și Liliana Ștefan nu au fost niciodată căsătoriți, însă au împreună trei fii și 25 de ani de relație. Din păcate, chiar dacă nu mai formează acum un cuplu, însă, de dragul copiilor au rămas în relații foarte bune.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *