O iubită cântăreața irlandeză, apreciată de mulți români, trece prin momente extrem de dificile. Este vorba despre celebra artistă Sinead O’Connor. Fiul ei, în vârstă de 17 ani, a murit la două zile după ce a fost dat dispărut. Cântăreața a postat pe Twitter mai multe mesaje emoționante.

Cântăreața irlandeză Sinead O’Connor trece prin momente extrem de dificile. Shane, fiul ei, în vârstă de 17 ani, a murit la două zile după ce a fost dat dispărut. Se pare că acesta s-ar fi sinucis, relatează independent.co.uk

Artista a anunţat tragica veste pe Twitter, în ziua de 8 ianuarie.

„Frumosul meu fiu, Nevi’im Nesta Ali Shane O’Connor, lumina vieţii mele, a decis să pună capăt luptei sale pământeşti astăzi şi este acum cu Dumnezeu.

VEZI ȘI 👉  Fierbe aceasta planta si apoi spala-te pe cap cu ea – Dupa 3 spalari, parul tau va incepe sa fie altfel – Iata care este secretul vedetelor

Să se odihnească în pace şi nimeni să nu-i urmeze exemplul. Copilul meu. Te iubesc atât de mult. Să fii în pace”, a scris cântăreța pe Twitter.

Mesaj emoționant pentru fiul său

Sinead O’Connor a postat şi melodia lui Bob Marley „Ride Natty Ride”, alături de un mesaj emoționant adresat fiului său.

„Acesta este pentru Shaney mea. Lumina vieţii mele. Lampa sufletului meu. Copilul meu cu ochi albaştri. Vei fi mereu lumina mea. Vom fi mereu împreună. Nicio graniţă nu ne poate despărţi.”, a scris cântăreața.

Fiul artistei, Shane, a fost dat dispărut la începutul acestei săptămâni.

În timpul căutărilor, cântăreața postase pe Twitter un mesaj către fiul său.

VEZI ȘI 👉  Culiță Sterp a fost părăsit. Durere imensă în familia sa. Șoc total. Nu s-ar fi gândit nimeni. Păreau fericiți

„Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni”, a scris artista.

Sinead O’Connor a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *