Andreea Mantea se numără printre cele mai cunoscute femei de la noi din țară.

Celebra prezentatoare TV este foarte iubită de fani și se bucură de mare succes în plan profesional

Este foarte apropiată de cei care o plac și se deschide în fața loc ori de câte ori are ocazia. De data aceasta, a clarificat situația în ceea ce privește problemele de sănătate.

Andreea Mantea, despre problemele de sănătate
Andreea Mantea este una dintre cele mai cunoscute femei de la noi din țară. Celebra prezentatoare TV este iubită de oameni pentru sinceritatea sa, pentru stilul plăcut de care dă dovadă mereu pe micile ecrane. Este atașată de fanii ei și se deschide mereu în fața acestora.

VEZI ȘI 👉  Cine Este Femeia Care I-A Luat Mințile Lui Ion Țiriac. Miliardarul În Vârstă De 81 De Ani Este Mai Îndrăgostit Ca Niciodată.

În ultima vreme s-a vorbit tot mai mult despre faptul că aceasta a luat proporții și abdomenul ei este destul de accentuat, ajungându-se chiar la zvonul că ar fi însărcinată. Ea a explicat că suferă de o boală autoimună care o face să pară balonată, dar se pare că aceasta nu este singura problemă. Vedeta se mai confruntă și cu alte afecțiuni.

Mai exact, Mantea susține că nu s-a îngrășat din nimic și îi este foarte greu să trăiască cu toate interdicțiile de la medici. Vedeta este alergică la multe alimente, iar consumul acestora îi provoacă mari probleme. Totuși, este gurmandă și nu se poate abține, așa că are mereu pastilele cu ea pentru a se asigura că situația nu se complică.

VEZI ȘI 👉  Toată lumea din local se punea la coadă în dreptul ei, iar el nu înțelegea de ce. Când s-a întors a rămas mut de uimire

„Îmi este greu să trăiesc cu toate interdicțiile pe care le am. Pe lângă asta, mai am și niște alergii. Sunt alergică la ceapă, de exemplu, și la cireșe, fructe de mare. Mă încăpățânez și tot mănânc un strop, dar am pastilele, care țin în frâu. Iau pastile în fiecare zi. Eu nu vreau să mă gândesc că sunt bolnavă. Am o afecțiune și punct. De prin toamnă am început să observ că nu mă mai încap hainele.”, a povestit Andreea Mantea la televizor.

Andreea Mantea vrea să slăbească
Andreea Mantea a luat proporții în ultima perioadă, mai exact 14 kilograme și a luat deja o decizie în acest sens. Mai exact, vedeta în vârstă de 35 de ani, a decis să scape de kilogramele nedorite și s-a pus deja pe treabă. S-a apucat deja de sală și este dispusă să facă orice ca să ajungă la greutatea ideală.

VEZI ȘI 👉  S-A Aflat Adevărul! Care Este Adevăratul Motiv Pentru Care Gabriela Cristea Nu A Mai Vrut Să Audă De Părinții Ei 

Înainte de a se îngrășa cântărea doar 52 de kilograme și speră să ajungă din nou la acea greutate. Vrea să renunțe la tot ce îi face rău, la alimentele cu multe calorii și să aibă un stil de viață sănătos.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *