Fiul unei actrițe celebre s-a sinucis la doar câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere. Împlinise 26 de ani și se pare că era nefericit. Vestea morții sale s-a răspândit rapid în lumea filmului. Este o tragedie fără margini pentru familia actriței Regina King.

A murit fiul actriței Regina King. Tânărul și-a pus capăt zilelor

Alexander Junior împlinise recent 26 de ani, ocazie cu care familia și prietenii l-au sărbătorit cum se cuvine. În spatele zâmbetului său și al fericirii mimate se afla multă durere, se pare. Tânărul aflat în floarea vârstei a decis să încheie socotelile cu viața.

Mama sa și întreaga familie este devastată. Alexander era singurul copil al actriței Regina King, din căsnicia acesteia cu Ian Alexander Senior.

VEZI ȘI 👉  De unde provin, de fapt, produsele din marca Pilos de la Lidl. Sute de mii de români se înghesuie să le cumpere. Surpriza e totală

Actrița a transmis un mesaj emoționant către cei care așteptau o reacției din partea ei, după această tragedie.

Familia noastră este devastată în cel mai profund mod de pierderea lui Ian. Era o lumină atât de strălucitoare și îi păsa atât de mult de fericirea altora. Familia noastră își dorește respect în această perioadă intimă. Vă mulțumim!, a declarat Regina King pentru E!News.

regina king

Fiul unei actrițe celebre și-a pus capăt zilelor. Abia își sărbătorise ziua de naștere

Ce spunea Alexander Junior despre mama sa, actriță celebră

Regina King și unicul ei fiu, Alexander aveau o relație apropiată și erau, înainte de orice, prieteni. Într-un interviu mai vechi, băiatul spune că are o super-mamă, alături de care se simte foarte bine. El a ținut să precizeze la acea vreme, că mama lui lasă munca pe locul 2 doar pentru a-i dedica lui timpul ei atunci când are nevoie de ea.

Întotdeauna voi fi recunoscător să te pot vedea înfruntând viața și punându-ți amprenta. Cel mai grozav cadou pe care mi l-aș fi putut dori vreodată este să-mi fii mamă. Tot universul Marvel e nimic în comparație cu tine, tu ești un adevărat super erou. Te iubesc, mama! Azi și în fiecare zi! a transmis Alexander când mama lui a împlinit 50 de ani.

regina king

Fiul unei actrițe celebre și-a pus capăt zilelor. Abia își sărbătorise ziua de naștere

VEZI ȘI 👉  Vine primul fiu acasă

Regina King a fost cea mai mare susținătoare a carierei muzicale pe care o avea fiul ei. Era alături de el în orice moment, și spunea, ori de câte ori avea ocazia, că băiatul ei o face mai fericită decât oricine și orice.

Nu se cunosc motivele pentru care Alexander Junior a recurs la acest gest de a-și pune capăt zilelor. În aprilie 2021 tânărul și-a lansat single-ul de debut și avea multe planuri de viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *