Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Ce a prezis clarvăzătoarea pentru anul ce urmează

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Ce a prezis clarvăzătoarea pentru anul ce urmează

Baba Vanga, previziuni stranii despre 2022. Baba Vanga a fost clarvăzătoare și tămăduitoare, și chiar dacă s-a stins din viață în urmă cu mulți ani, previziunile sale continuă să atragă atenția, având în vedere că unele dintre ele s-au adeverit.

Previziunile sale au fost înregistrate pe banda magnetică sau scrise de fiica sa. În 2022, Baba Vanga a prevăzut că va izbucni un război în adevăratul sens al cuvântului.

Conform acesteia, un lider asiatic va fi înlăturat, iar țara lui va deveni arena unui conflict armat. Europa va răspunde cu un atac nuclear, în urma căruia vor fi multe victime. Din cauza acestui război, oamenii se vor îmbolnăvi, iar situația va continua până în 2026. Din dorința de a-și salva viața, mulți oameni vor emigra în state sigure, în urma căruia se va declanța un adevărat haos.

Baba Vanga mai spune că din cauza radicației bombelor nucleare, la începutul anului 2026 Europa va fi pustie, iar doi ani mai târziu China va deveni cea mai mare putere mondială. De asemenea, clarvăzătoare a prezis că navele spațiale vor ataca Pământul și oamenii vor interacționa cu ființele inteligente din altă lume. O colonie de pe Marte va permite planetei să devină o putere nucleară. O altă predicție este aceea că se va instala foametea din cauza schimbărilor climatice și oamenii vor ajunge să mănânce gândaci, frunze sau noroi. Baba Vanga a spus că va exista o vreme când hainele își vor schimba culoarea la cererea oamenilor, pereții caselor își vor modifica textura și culoarea la comanda vocala.

Cea care a prezis atacul de la 11 septembrie, a vorbit si despre o noua ordine mondiala: ”Toți se vor dezgheța precum gheața, dar nu mai unul rămâne neatins – Glorie lui Vladimir, Glorie Rusiei. Nimeni nu poate opri Rusia. Toți vor fi îndepărtați de ea, nimeni nu va fi păstrat. Mai mult, o să devină domnul lumii”, ar fi spus intr-o profetie, conform kfetele.ro

Cine a fost Baba Vanga

Baba Vanga nu a scris nicio carte, iar discursul său era greu de înțeles. Aceasta a spus că puterile sale paranormale au venit de la niște creaturi invizibile. Unii oameni au spus că aceasta a prevestit începutul destrămării Uniunii Sovietice, dezastrul de la Cernobîl, victoria electorală a lui Boris Eltin, dar și data morții lui Stalin. Înainte să moară, Baba Vanga a spus despre România următoarele lucruri:“Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor”.

Leave a Reply

Your email address will not be published.