Discutiile dintre Rusia si Ucraina s-au incheiat

Discutiile dintre Rusia si Ucraina s-au incheiat in Belarus, iar cele doua parti s-au intors in capitalele lor pentru consultari, a declarat reporterilor, dupa discutii, consilierul presedintelui ucrainean Volodimir Zelenski, Mikhaylo Podolyak.

„Delegatiile ucrainene si ruse au desfasurat prima runda de negocieri. Scopul lor principal a fost sa discute despre incetarea focului si incheierea actiunilor de lupta pe teritoriul Ucrainei. Partile au stabilit temele in care au fost trasate anumite decizii.

Pentru ca aceste decizii sa fie sa fie implementate ca foaie de parcurs, partile se intorc pentru consultari in capitalele lor pentru a discuta cu superiorii. Partile au discutat despre organizarea unei alte runde de negocieri in care aceste decizii se pot dezvolta”, a spus el luni, potrivit CNN.

Putin a cerut demilitarizarea Ucrainei si recunoasterea independentei Crimeei. Specialistii sustin ca Putin are scopurile bine creionate si ca nu va ceda pana Ucraina nu preda armele, iar aceste consultari de pace sunt doar niste diversuni politice pentru a-si argumenta urmatoarele actiuni in fata propriului popor.

In ultimele momente, la Kiev s-au auzit trei explozii mari.

Mai multe EXPLOZII au fost auzite luni in jurul orei 18:40, ora locala, la est de centrul orasului Kiev.

Au fost cele mai mari explozii auzite luni.

Acestea au fost urmate de sirene care au rasunat in Capitala.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *