Tragedie în lumea filmului, actorul care a murit chiar de ziua lui. Era cunoscut pentru rolurile interpretate în producțiile Clanul Soprano și The Irishman

Vedeta de origine americană a murit pe 29 martie 2022, când ar fi trebuit să-și aniverseze ziua de naștere. Vestea a fost confirmată de un coleg de breaslă, care a transmis un mesaj pe rețelele de socializare.

Paul Herman, actorul din Clanul Soprano, a murit. Vedeta a decedat de ziua sa de naștere

Paul Herman, celebru pentru producția Clanul Soprano, în care a avut rolul lui Beansie, a murit la 76 de ani. În momentul de față cauza decesului nu a fost dezvăluită, vestea fiind confirmată de colegul său, Michael Imperioli.

„Prietenul şi colegul nostru Paul Herman a murit. Paulie a fost un tip grozav”, a scris cel care l-a jucat pe Christopher Moltisanti în drama difuzată de HBO, pe contul de Instagram.

„A fost un povestitor de primă clasă și un actor al naibii de bun. Goodfellas, Once Upon a Time in America, The Irishman și bineînțeles The Sopranos sunt câteva momente importante.

Paulie a locuit după colț de mine în ultimii ani și mă bucur că am putut să petrecem ceva timp împreună înainte ca el să ne părăsească. 

Îmi va fi dor de el. Multă dragoste familiei, prietenilor și comunității sale de actori și realizatori de film”, a mai adăugat amicul regretatului actor Paul Herman, în social media.

Leave a Reply

Your email address will not be published.