Lupta dintre Rusia și Ucraina continuă. Nici după o lună de la începutul conflictului și numeroase negocieri, cele două tabere nu au reușit să cadă la o înțelegere. Rușii continuă să distrugă și să ucidă, iar Zelenski este tot mai ambițios și spune că nu are de gând să renunțe la nimic, la niciun metru din Ucraina și va lupta până la final.

Zelenski, tot mai determinat să lupte

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a transmis din nou in mesaj important pentru poporul său. Liderul a Vorbit despre război și a ținut să evidențieze faptul că nu are de gând să renunțe la luptă, ci va trage din greu pentru fiecare părticică din Ucraina, fără a face compromisuri.

VEZI ȘI 👉  Armin Nicoară a izbucnit în lacrimi în fața tatălui său! Și-a făcut curaj și i-a spus tot adevărul, în direct: „Te rog să mă ierți”

Liderul ucrainean a precizat, pentru toți cei care încă mai au dubii, că ”există o situaţie reală pe câmpul de luptă”, iar aceasta este principala preocupare a tuturor din acest moment. Cât despre negocieri, spune că nu are de gând să renunțe la nimic, ci va conduce armata către victorie.

”Noi nu renunţăm la nimic. Şi vom lupta pentru fiecare metru din pământul nostru, pentru fiecare dintre oamenii noştri”, a transmis preşedintele ucrainean.

Directorul adjunct al Biroului Preşedintelui Volodimir Zelenski, Ihor Zhovkva, anunța că negocierile sunt tot mai optimiste. Cele din Turcia au fost un real succes, după ce ucrainenii au fost lăsați să-și spună exact ideile.

VEZI ȘI 👉  Intră un rus într-un bar din Germania. Cere o bere, barmanul aşează pe bar un cartonaş – suport de pahar şi peste el aşează o halbă.

Rusia nu își respectă promisiunile

În urma negocierilor de marti, ucrainenii și rușii au reușit să cadă la o înțelegere. După ce Ucraina a stabilit că va rămâne un stat neutru și nu va adera la NATO, Rusia a promis că va reduce semnificativ atacurile, mai ales în zonele Kiev și Cernihiv.

Cu toate acestea, Ministerul Apărării de la Kiev a anunțat miercuri că nu a observat retrageri masive ale trupelor ruse. Aceste informații au fost confirmate de majoritatea cancelariilor occidentale.

„Deocamdată, potrivit celor mai recente informații, inamicul nu a renunțat la încercarea de a ocupa sau măcar încercui Kievul și Cernihivul”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării de la Kiev, Oleksandr Motuzianik.

Armata ucraineană susține că rușii s-au retras doar puțin din unele zone foarte afectate, dar asta doar pentru a se axa pe altele mai importante. Post

VEZI ȘI 👉  „Mă Bătea De Mă Rupea”. Anamaria Prodan, Dezvăluiri Neștiute.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *