Cristiano Ronaldo, anunț tragic. Fiul său a murit la naștere: „E cea mai mare durere pe care un părinte o poate simți!”

Cristiano Ronaldo trăiește clipe grele în acest moment, când ar fi trebuit, de fapt, să se bucure de evenimentul special din viața sa. Celebrul fotbalist a anunțat că soția lui, Georgina, a născut dar, din nefericire, unul dintre gemeni nu a supraviețuit.

Cristiano Ronaldo și-a pierdut fiul
În luna octombrie, Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez anunțau că vor deveni curând părinți de gemeni: fată și băiat. Cei doi au păstrat totul secret o perioadă și, când au considerat că lucrurile merg bine cu sarcina, au decis să facă anunțul în mod public.

Astăzi, însă, în urmă cu câteva minute, sportivul a transmis un mesaj fulgerător pe rețelele de socializare: unul dintre gemeni, băiatul, nu a supraviețuit la naștere. Soția lui a născut dar, din nefericire, doar fiica lor mai este acum în viață. Cristiano Ronaldo afirmă că el și Georgina sunt devastați de pierderea suferită și nu pot explica în cuvinte durerea pe care o simt în acest moment.

Fotbalistul a cerut tuturor să li se respecte intimitatea în aceste clipe grele și nu a oferit prea multe detalii despre acest eveniment tragic. Cât despre fetiță, spune că nașterea ei și faptul că este bine sunt singurele motive pentru care mai pot zâmbi acum și încă sunt puternici.

„Cu cea mai mare durere anunțăm că băiețelul nostru a murit. Este cea mai mare durere pe care o poate simți un părinte. Doar nașterea fetiței noastre ne dă putere să trecem peste acest moment cu puțină speranță și fericire.

Vrem să mulțumim doctorilor și asistentelor pentru toată grija și susținerea. Suntem devastați de această pierdere și cerem să ne fie respectată intimitatea în aceste momente dificile. Băiețelul nostru, ne ești un înger! Te vom iubi mereu!”, este mesajul celor doi pentru fani.

https://www.instagram.com/p/CcgHsWLLaf5/?utm_source=ig_embed&ig_rid=1ce3d87e-c8a7-49e2-85d2-272a7508f2cf

Ronaldo mai are patru copii, dintre care gemenii și un băiat ar fi venit pe lume cu ajutorul unei mame-surogat. Alături de Georgina mai are o fetiță, iar acum, aceasta i-a mai oferit o minune, deși ar fi trebuit ca fericirea să fie dublă.

Leave a Reply

Your email address will not be published.