Românii pot achiziționa mașini bune la prețuri accesibile, chiar de la ANAF. Aceste autoturisme au fost confiscate de la românii care nu și-au plătit datoriile.

ANAF a confiscat o nouă serie de mașini de la cetățenii români care nu și-au achitat datoriile, iar acum acestea au fost scoase la licitație. Autoturismele pot fi cumpărate cu doar câteva mii de lei, chiar dacă acestea aparțin unor mărci consacrate, cum ar fi, producătorul auto BMW.

Asta ține și de noroc, deoarece un autoturism este dat celui care lansează cea mai mare ofertă. Însă, gama oferită de Fisc este extrem de variată, ceea ce înseamnă că românii pot achiziționa adevărate chilipiruri.

VEZI ȘI 👉  Sunt gemene identice și s-au căsătorit cu gemeni. Au și rămas însărcinate în același timp. Mai mult… Nimeni nu a mai pomenit așa ceva…

Un BMW 535 i din 1996 se licitează la Galați, strada Brăilei 33, iar prețul de pornire este 3.954 de lei. ANAF Brașov vinde un Audi A2 8P din 2005 cu prețul de pornire de 10.859 de lei. Licitația are loc pe strada Mihail Kogălniceanu , nr. 7. Tot la Brașov, un Volvo V70, fabricat în 2000, se vinde la licitație cu prețul de pornire de 3.954 de lei.

Fiscul din Iași a scos la licitație un Mercewdes Benz E 220 CDI, fabricat în 2003, pe strada Anastasie Panu 26, cu prețul de pornire de 10.271 lei. Tot în Iași se vinde și un Volkswagen 7M din anul 2004, care are prețul de pornire de 10.271 lei., potrivit RomaniaTV

VEZI ȘI 👉  Vine sfârşitul lumii şi toţi oamenii mor. La Judecata de Apoi îi aşteaptă Dumnezeu, care le spune:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *