Lina Chirilă a fost eliminată de la Chefi la cuțite: „Îmi este rușine! Am greșit…”

Lina Chirilă a fost eliminată, ieri-seară, de la Chefi la cuțite, după ce a intrat, alături de colegii ei și de echipa lui chef Bontea, în proba eliminatorie. Pentru femeia în vârstă de 65 de ani, care, altfel, a fost aleasă datorită faptului că are gust în farfurie, cum spun chefii, proba condimentelor a fost o provocare de netrecut.

Lina Chirilă a fost eliminată de la Chefi la cuțite: "Îmi este rușine! Am greșit..."
Lina Chirilă a fost eliminată de la Chefi la cuțite: "Îmi este rușine! Am greșit..."

Competiția se ascute cu fiecare zi, ia pretențiile celor trei chefi sunt tot mai mari la Chefi la cuțite. După ce, cu o zi în urmă, concurenții i-au uimit cu preparatele lor la proba eliminatorie, ieri-seară aceștia au avut probleme după ce au fost obligați să gătească cu niște condimente pe care cei mai mulți dintre ei nu le cunoșteau. Printre cei care au avut dificultăți s-a numărat și Lina Chirilă, din echipa lui chef Scărlătescu.

Concurenta a trebuit să facă un peparat care să conțină curry și, din nefericire, a ales să gătească un risotto în care a integrat acest condiment foarte parfumat. Deși Gigi, din echipa lui chef Bontea, era convins că va pleca acasă din cauza piperului negru lung, concurentul fiind total nemulțumit de farfuria sa, în final a luat 11 puncte, în timp ce Lina Chirilă a fost eliminată de la Chefi la cuțite, cu doar 5 puncte. Chefii au fost neplăcut impresionați de gustul risotto-ului cu curry și i-au dat concurentei cel mai mic punctaj.

Copleșită de jenă și de tristețe, cu ochii în lacrimi, Lina Chirilă nu a mai vrut să intre în bucătărie, la colegii ei, după aflarea rezultatului.

”Am greșit condimentul și gata! Îmi este rușine, nu mai merg în bucătărie. Îmi este rușine! Mă duc acasă”, a declarat Lina Chirilă după ce a fost eliminată de la Chefi la cuțite.

Lina Chirilă, poveste de viață tulburătoare

Tanti Lina sau coana Lina, după cum au botezat-o colegii ei, a fost sarea și piperul concursului, una dinte cele mai vocale, dar și mai simpatice prezențe din show-ul culinar. Din păcate, deși are gust în fafurie și peparatele ei i-au uimit nu o dată pe chefi, Lina Chirilă a fost eliminată de la Chefi la cuțite. Totuși, pentru vârsta ei este o performanță că a rezistat până în această fază a concursului.

Lina Chirilă are 65 de ani și s-a căsătorit pe când era doar o copilă. Nu și-a mai continuat studiile după ce a devenit soție, dar a ajuns să regrete amarnic această decizie. Soțul ei a fost un bărbat extrem de abuziv. Mai mult decât atât, în noaptea Revoluției din România, a încercat chiar și să o omoare cu un cuțit. A ajuns în Italia, acolo unde a muncit din greu timp de două decenii.

S-a născut într-o familie numeroasă, iar în adolescență a decis să renunțe la școală. Era minoră atunci când s-a căsătorit, însă nu a dus deloc o viață bună alături de partenerul ei de viață. Cu toate acestea, nu s-a lăsat niciodată învinsă de greutăți. Din căsnicia ei a venit pe lume un fiu, pe care îl iubește cu tot sufletul.

„Sunt tocmai din Roman, județul Neamț. M-am născut într-o familie cu opt copii, frați. După ce am făcut 10 clase, nu m-am mai dus la școală. A venit omul meu și m-am căsătorit, la 16 ani și 5 luni m-am căsătorit. Am avut o viață tumultuoasă. Am fost bătută și cu cuțitul la gât, mi l-a pus omul meu în noaptea de Revoluție și nu m-am dat bătută’, a mărturisit concurenta, în preselecții.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *