Ce s-a ales de fostul soț al Anamariei Prodan. Impresara și Tibi Dumitrescu au doi copii împreună

Acum, în plin scandal de divorț al impresarei, puțină lume își mai amintește de fostul soț al Anamariei Prodan, Tibi Dumitrescu. Cei doi au fost căsătoriți timp de nouă ani și au două fete împreună, Rebecca și Sarah. În 2007 cei doi s-au despărțit pentru ca numai după un an Anamaria Prodan să se căsătorească cu Reghecampf.

Impresara trece acum printr-o perioadă extrem de grea, de când între ea și Reghe au intervenit problemele. Mariajul lor nu mai merge deloc bine, însă Anamaria Prodan are de gând să lupte până la sfârșit. Recent au apărut în peisajul media informații despre primul mariaj al acesteia, care s-a încheiat în urmă cu 14 ani. Ca un aspect interesant, Tiberiu Dumitrescu era atunci logodit cu una dintre prietenele ei. Cele două nu s-au supărat, deoarece prietena în cauză a început o relaţie cu fostul iubit al Anamariei Prodan.

Fostul soț al Anamariei Prodan, în relații bune cu impresara
Anamaria Prodan vorbește cu drag despre fostul ei mariaj și recunoaște că a rămas prietenă cu fostul soț. Anamaria s-a căsătorit cu Reghe în 2008, dar înainte de el s-a iubit cu Tibi Dumitrescu. Cei doi erau tineri pe atunci, dar au dat o șansă iubirii lor și așa au ajuns la altar și au făcut și doi copii. Ambii erau pasionați de sport, iar Tibi chiar activa ca baschetbalist. Însă, după 9 ani de relație, cei doi au decis să-și spună adio. O bună perioadă de timp au ținut ascuns divorțul lor și nici măcar familia și copiii nu știau că nu mai sunt împreună. Au locuit în aceeași casă, deși nu mai erau împreună și au stabilit să vorbească despre divorț abia când își găsesc pe altcineva.

Eram divorţată, nu ştia nimeni, nici mama, numai eu şi soţul meu. Noi am stat în aceeaşi casă, Tibi Dumitrescu e sufletul meu şi cel mai bun prieten pe care îl am. Am stat aşa împreună, am pus lucrurile la punct şi am zis că nimeni de pe acest Pământ nu trebuie să afle că am divorţat, nici măcar copiii. Am hotărât ca în momentul în care găsim ceva serios ca relaţie şi ne hotărâm să ne recăsătorim, atunci le vom prezenta copiilor şi o să meargă fiecare la casa lui”, a spus Anamaria Prodan.

Și Tibi Dumitrescu s-a recăsătorit
Tibi Dumitrescu trăiește o frumoasă poveste de dragoste acum. Este căsătorit cu o femeie pe nume Irina și nu au nicio legătură cu spațiul public. Ei au împreună și o fată, foarte talentată, la fel ca surorile sale vitrege. Totuși, Tiberiu este foarte mândru de fiica sa, Sarah, care îi calcă pe urme și speră că va avea o carieră de succes în baschet.

Chiar dacă au divorțat și și-au refăcut viața, cei doi păstrează legătura. Anamaria spune că Tibi este cel mai pun prieten pe care îl poate avea și spune despre el că este un om minunat, pentru care toată viața va simți ceva special și îl va respecta. Nu au divorțat cu scandal, doar că munca în exces i-a transformat din soți în simpli prieteni.

Anamaria Prodan o laudă pe actuala soție a lui Tibi
Impresara spune că are o relație bună cu fostul soț și actuala nevastă a acestuia, despre care are de zis numai cuvinte de laudă. Prodanca spune că ia masa cu cei doi, alături de Reghe și se înțeleg foarte bine, având multe lucruri în comun.

Moment „istoric” în România, astăzi la amiază. A fost nevoie de 16 ani să se întâmple asta
Noi suntem foarte buni prieteni. Fostul meu soț este cel mai bun prieten al nostru. Actuala lui soție este un om incredibil, din toate punctele de vedere. Ieșim toți la masă, petrecem toate sărbătorile împreună. Facem glume de genul «bine că te-am lăsat». Eu l-am lăsat pe el un om minunat, nu am ce sa ii reproșez decât faptul că ne-am pierdut pe drum, cu meseria… și am început să ne iubim ca frații. El și actualul soț sunt identici, la fel de familiști, iubitori, muncitori. Suntem niște oameni normali, care au înțeles că s-au pierdut pe drum și fiecare a înțeles că meritam să ne găsim jumătatea”, declara cu ceva timp în urmă Anamaria Prodan. În altă ordine de idei, fostul soț al Anamariei Prodan are o viață de familie liniștită în America și este în continuare implicat în sport…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *