Ce a putut să găsească acest bărbat în factura la curentul electric. După ce a văzut asta, a băgat divorț de nevasta lui

Un australian a dat vina pe facturile de energie electrică pentru ruperea căsniciei sale, în timp ce se lupta cu AGL, unul dintre cei mai mari furnizori de energie electrică din țara sa.

Bryn Lawson, în vârstă de 55 de ani, acuză compania de electricitate că a folosit greșit numerele indexului contorului din casa sa din nord-vestul Sydney-ului, cea mai recentă factură fiind de peste 833 de dolari.

AGL și-a cerut scuze pentru problemă și i-a oferit niște compensații, dar greșelile continuă să aibă loc.

„Remediați, AGL. Adună-ți mizeria și repară-l, prietene. Te urmăresc, AGL… încetează să mă-nfurii”, a spus Lawson, înfuriat, pentru publicația „A Current Affair”.

Doar că această problemă l-a costat mai mult decât bani, Lawson spunând că a contribuit la prăbușirea căsniciei sale care dura de 35 de ani.

Ce a putut să găsească acest bărbat în factura la curentul electric
„Face parte din distrugerea căsătoriei mele cu soția mea, de 35 de ani. Pentru că veneam acasă și luminile erau aprinse, curentul era pornit și facturile de energie sunt mari. Și reproșam… «pentru ce sunt luminile aprinse, de ce este pornită încălzirea?”, a mai spus el, pentru sursa citată.

Dar chiar și după ce soția sa a plecat din locuința conjugală, lăsându-l pe Lawson singur în casă, facturile la energie au rămas neschimbate, variind între 625 USD și 833 USD.

Atunci, s-a hotărât să scpe de frigider, în timp ce noaptea tremură în pat pentru că nu vrea să folosească centrala.

Lawson face o poză contorului său, în fiecare lună, și trimite informațiile către AGL, cu trei zile înainte de scadența facturii, însă doar câteva zile mai târziu este totul supraîncărcat.

Lawson, care spune că simte „un gol în stomac” și este „speriat” de facturile de electricitate și este gata să întrerupă de tot curentul.

„Doar mă lovesc cu capul de un zid de cărămidă cu tipii ăștia. Tot ce voi primi este o datorie permanentă și o notă mare pe care trebuie să o plătesc”, a spus el, care se gândește deja să-și monteze panouri solare.

Un purtător de cuvânt al AGL a declarat pentru „A Current Affair” că și-au cerut scuze lui Lawson pentru experiențele sale și că lucrează împreună cu el pentru a rezolva problemele.

Protest al sindicaliştilor din industrie. Oamenii sunt nemulţumiţi de creşterea preţurilor la utilităţi
Vineri dimineaţă, 9 septembrie 2022, a început un protest al sindicaliştilor din industrie. Românii îşi scandează nemulţumirile sub geamul ministrului Energiei, Virgil Popoescu.

Oamenii au cerut demisia membrului Guvernului Ciuca, după ce preţurile la energie şi gaze au explodat.

Sute de sindicalişti au ieşit în stradă astăzi pentru a cere demisia ministrului Energiei, Virgil Popescu. Românii sunt nemulţumiţi de creşterea preţurilor la utilităţi.

Sindicatele cer „Oprirea dezastrului național prin scumpirea nejustificată a prețului la energie electrică și gaze naturale, care, în opinia lor, duce la exterminarea industriei românești și înrobirea poporului român”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *