A prezis, printre altele, nu doar cine va juca finala Campionatului Mondial din Quatar, dar și faptul că Argentina va fi noua Campioană Mondială la Fotbal.

În lista lui de profeții nu lipsește nici moartea reginei Marii Britanii, dar nici apariția și șocul pe care l-a trăit omenirea în urma Coronavirusului.

Athos Salome este brazilian și a fost supranumit “Noul Nostradamus”

Deși multe televiziuni “l-au curtat” – printre care și cea mai mare rețea de televiziune din America de Sud, Salome a refuzat, de fiecare dată, să acorde interviuri filmate. Asta pentru că, spune el, nu se simte deloc confortabil să se adreseze direct publicului. Totuși, la începutul acestui an, Salome a acceptat să ne acorde primul interviu video din viața lui, interviu în care se adresează exclusiv românilor:

VEZI ȘI 👉  Gheorghe Dinca a iesit din arest : „Alexandra Macesanu este vie si este in Italia!”

„Avem nevoie de ceva pozitiv! Pentru cei care cred că Rusia se va opri.. Nu se va opri și va exagera și mai mult de la o zi la alta! Trebuie să fie oprită.”, a susținut el.

„Rusia va avea de suferit! Așteptați și veți vedea că va suferi, dar conflictul va continua să crească. Asta va afecta economia mai multor țări, nu doar a Ucrainei. Încă ceva.. noua legătură dintre China și Ucraina va exista. E mai reală decât vă puteți imagina. Conflictul va lua amploare, dar Rusia va simți pe propria piele o mare durere. Așadar, omenia are nevoie de rugăciune”, a mai spus el despre război.

„Apreciez toată afecțiunea pe care o primesc din România, unde există acest popor luptător, în care sunt mulți sânge din sângele meu. Înseamnă mult pentru mine și vă îmbrățișez pe toți”, a spus el pentru poporul român.

VEZI ȘI 👉  Cum se folosește cafeaua cu lămâie și la ce te ajută

Previziune pentru Prințul Harry și Meghan Markle

Athos Salomé, supranumit „Noul Nostradamus”, a făcut o previziune sumbră pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Vestea zguduitoare a venit chiar în ziua în care a avut loc lansarea primului serial în care joacă împreună, respectiv pe 8 decembrie. Profetul a dat și o dată la care ar urma loc să aibă evenimentele ce ar duce la divorț.

A avut loc premiera serialului Netflix în care apar Prințul Harry și Meghan Markle. Cu acest prilej, „Noul Nostradamus”, cunoscut pentru prezicerile sale pe rețelele de socializare, a făcut anunțul. Potrivit spuselor lui Athos, anul 2023 va veni cu adevărate provocări pentru celebrul cuplu.

„Între ianuarie și martie 2023 viața lui Harry se va schimba, iulie și octombrie bomba va apărea, dacă nu va fi ascunsă înaintea evenimentelor și scandalurilor. Pe scurt, între ianuarie și octombrie 2023, luna aprilie spune multe și despre unele situații”, a spus profetul, în cadrul unui interviu.

VEZI ȘI 👉  Dacă o ai acasă, te îmbogățești! Moneda din anul 1999 care se vinde acum cu 28.000 de euro

Chiar dacă anul 2023 va fi unul dificil pentru Prințul Harry și Meghan Markle, așa cum spune „Noul Nostradamus”, din cel târziu 2026, lumea ar uita de Ducesa de Sussex. Mai mult, cel târziu în anul 2028, secretele Familiei Regale din Marea Britanie ar urma să iasă la iveală.

„Misterele înconjoară viața Familiei Regale, în special a lui Harry, între anii 2027 și 2028, veți înțelege o altă poveste care devine istorie. Meghan, ducesa de Sussex, va deveni și ea istorie între anii 2025 și 2026”, a adăugat profetul pentru Daily Star.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *