Viorel Lis trăiește cea mai grea perioadă a vieții sale. Ajuns deja la o vârstă înaintată, cu multe probleme de sănătate, fostul edil al Capitalei nu își mai găsește deloc liniștea. A avut parte de un revelion trist anul acesta, alături de soția lui, la care nici măcar nu se gândeau.

Oana și Viorel Lis, plini de probleme
Oana și Viorel Lis au intrat cu stângul în noul an. Spre deosebire de anii trecuți, când luau parte la cele mai extravagante petreceri, de data aceasta au ales să rămână acasă și să petreacă noaptea dintre ani singuri.

Pe lângă faptul că Viorel este foarte bolnav și se deplasează doar ajutat sau cu un scaun cu rotile, familia Lis are și probleme financiare mari. Tratamentul fostului primar este foarte costisitor și trebuie să se abțină de la orice cheltuială dacă vor să îl poată achita.

VEZI ȘI 👉  OMS avertizează! Numărul cazurilor de Covid va crește din nou

“Am văzut că un Revelion în București pornește de la 500 de lei, 900 de lei și tot în sus, iar noi deja avem alte probleme cu sănătatea, cu analizele, cu procesele nu ne mai ajunge și de asta.

Oricum eu încerc să îmi fac viața plăcută. Pentru mine e Revelion în fiecare zi, mă bucur din lucrurile simple. Mă bucur și de o cafea cu o prietenă și de o prăjitură, de soare, de frig, de orice”, a mărturisit Oana Lis, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Dacă la capitolul sănătate nu stă deloc bine, se pare că nici în plan personal nu îi merge prea bine fostului primar al Capitalei. Înainte de Sărbători, Viorel Lis a primit o veste mai puțin plăcută. Magistrații de la Argeș au respins înțelegerea pe care fostul edil a făcut cu rudele și vecinii, iar în schimb i-a chemat în instanță în primăvara anului viitor. Se pare că lupta pentru moștenire continuă și nu sunt semne că lucrurile se vor remedia.

VEZI ȘI 👉  Anuntul Astrologilor! Zodiile Care Vor Avea Noroc In Urmatorii 5 Ani. Totul Le Merge Ca Pe Roate

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *