După data nașterii, poți afla ce-ți rezervă viitorul, de ce este soarta ta așa cum este și nu altfel. Poți afla toate aceste lucruri cu un simplu calcul.

Există modalități eficiente de a schimba soarta și de a purifica karma. Aceste modalități vor ajuta doar persoanele care sunt convinși că Universul încearcă să-i pună pe calea cea bună, să-i învețe ceva important.

Nu trebuie să confunzi o simplă perioadă neagră cu probleme karmice.

Cum calculezi numărul karmic?

Se crede că oamenii se nasc într-o anumită zi pentru un motiv bine întemeiat. Numerele joacă un rol special în lumea noastră și ne pot dezvălui secretele destinului nostru. Numerologia este direct legată de karma, iar pentru a calcula numărul sorții, este nevoie de data nașterii. De exemplu: 12.03.1991.

Primul pas – multiplică ziua, luna și anul: 12x3x1992 = 71676

Al doilea pas – adună cifrele numărului obținut, până ajungi la un număr de la 1 la 9: 7+1+6+7+6 = 27, 2+7 = 9. Acesta este numărul karmic dorit.

VEZI ȘI 👉  A făcut o casă de doar 8 metri, dar stai să vezi interiorul. Toți îl admiră

Descifrarea numerelor destinului

Unu

Născut sub auspiciile lui 1, ești conceput să ajuți alte persoane. Numai în acest fel poți să-ți eliberezi karma și să începi să trăiești în mod corespunzător. Dacă numărul tău este 1, prioritatea ta este lupta împotriva egoismului și a geloziei.

Doi

Dacă universul ți-a ales numărul 2, ar trebui să fii atent în comunicarea cu alte persoane. Chiar dacă ai impresia că ai găsit un partener sufletesc în care poți avea încredere, păstrează câteva secrete pentru tine. Într-o viață trecută, ai suferit în mod repetat din cauza bârfelor.

Trei

În viața trecută, ai obținut adesea succes în detrimentul altora. Ai putea manipula oamenii, să-i faci să se simtă ciudat. Acum, destinul tău este ajutorul dezinteresat pentru cei din jur. Dacă nu accepți acest destin, o serie de probleme pot începe în viața ta.

VEZI ȘI 👉  Ion si Gheorghe si-au cumparat cate un cal. Ion ii zice lu’ Gheorghe:– Ba, Gheorghe, eu ii tai la calu’ meu o ureche, sa-i putem deosebi..Zis si facut. in toiul noptii Gheorghe se gandeste Ba, da tare fain tre’ sa fie un cal

Patru

Numărul karmic 4 indică faptul că destinul tău este în dezvoltare totală. S-ar putea să fi fost un pic leneș în viețile trecute, dar acum universul vrea să repari asta. Nu te opri din învățat, țintește spre ceva mai mult.

Cinci

Numărul 5 înseamnă că nu trebuie să-ți pierzi timpul în zadar. Este important să alegi o direcție în viață și să o urmezi. Poate că te așteaptă o mare dragoste sau bogății nespuse, și poate că vei avea o iluminare spirituală. Urmează-ți intuiția.

Șase

Karma ta este pozitivă, deci majoritatea problemelor tale, dacă există, se datorează nesiguranței. Ești liber să alegi orice cale în viață. Universul nu te va împiedica.

Șapte

Numărul unei minți treze și a unei conștiințe pure. Universul te sfătuiește să scapi de obiceiurile nocive, inclusiv sentimentele și emoțiile negative. Dacă nu faci acest lucru, atunci în viitor te poți aștepta la probleme imense. Invidia are un loc special și cinci modalități eficiente te vor ajuta să scapi de ea.

VEZI ȘI 👉  Mirela Vaida A Cedat: „M-Am Gândit Să Plec”! Anunţul Venit În Urmă Cu Puţin Timp, La Acces Direct

Opt

Numărul 8 este un simbol al obsesiei. Universul încearcă să te confrunte cu probleme care nu au o rezolvare rapidă. Din această cauză, mânia, nesiguranța și negativul se acumulează în tine. Pentru a evita acest lucru, trebuie să fii capabil să rezolvi problemele și să accepți înfrângerea. Vanitatea și mândria sunt dușmanii tăi principali.

Nouă

Numărul 9 încurajează oamenii să caute prieteni și a doua jumătate, dar este important să nu uiți de vocația ta. Dezvoltă-ți talentele naturale și apreciază momentele în care te poți preda pe deplin muncii tale iubite. Găsind utilizarea abilităților tale, vei deveni o persoană fericită.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *