Un băiat de opt ani care fugise de acasă de teamă că va fi pedepsit după ce a spart un televizor a fost găsit de doi jandarmi din Craiova. Copilul se ascunsese într-o fabrică dezafectată, fiind dus în siguranţă acasă.

Jandarmeria Română a anunţat, joi, că Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova au fost solicitată să intervină, miercuri seară, în urma unui apel prin care se anunţa dispariţia unui copil minor, potrivit news.ro.

”Florin, un băiat de 8 ani, plecase de acasă după ce, din întâmplare, spărsese un televizor. Era speriat şi de teamă că ar putea fi pedepsit pentru asta, fugise de acasă. Mai bine de 3 ore a fost căutat de părinţi, fără ca aceştia să-l găsească. Ajunşi la casa lui Florin, colegii noştri l-au întrebat pe fratele mai mare al baiatului care sunt locurile în care copilul se joacă de obicei. Printre multe zone în care fusese deja căutat, le-a arătat şi o fabrică dezafectată, din apropierea casei”, a arătat sursa citată

VEZI ȘI 👉  Soția lui George Simion, ipostază romantică cu alt bărbat! Cum s-a fotografiat Ilinca Simion

Doi dintre jandarmi, Cătălin şi Mihai, au început să îl caute pe băiat la fabrica dezafectată.

”Era deja întuneric. Încercau să îşi facă loc, luminând cu lanternele locul plin de mărăciniş. În tot acest timp îl strigau pe Florin, fără să primească răspuns. Ajunşi înăuntrul fabricii dezafectate, Cătălin şi Mihai l-au văzut pe Florin într-un colţ al încăperii. Era speriat. Purta un hanorac şi era încălţat cu papuci. Era timid şi nu voia să coopereze cu jandarmii. A făcut un pas spre colegii noştri atunci când Cătălin i-a povestit că are şi el acasă o fetiţă de vârsta lui şi, mai ales, când a auzit că mama lui este îngrijorată. Cătălin şi Mihai au reuşit să îl aducă acasă, în siguranţă, pe Florin, unde au discutat cu părinţii acestuia şi i-au sfătuit să aibă răbdare cu el şi să discute împreună despre această întâmplare”, au transmis reprezentanţii Jandarmeriei.

VEZI ȘI 👉  Prima Declarație A Lui Mihai Bendeac După Ce A Plecat De La IUmor. Scandal Cu Repetiție Între Actor Și Antena 1

Plutonierul adjutant Cătălin Dobre lucrează în Jandarmerie de 18 ani, iar sergentul major Mihai Neaga, de 4 ani. Ambii sunt încadraţi la Gruparea de Jandarmi Mobilă Craiova.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *