Cabral a trecut printr-o situație jenantă, într-un supermarket din București.

Prezentatorului de la Protv nu i-a venit să creadă.
Cabral este unul dintre cei mai renumiți prezentatori din țară și mulți români îl îndrăgesc.

Nu puține sunt momentele când moderatorul de la Protv se întâlnește cu fanii săi la cumpărături, de exemplu. Printr-o situație similară a trecut vineri dimineață, dar care l-a jenat ușor.

Cabral, stânjenit de o doamnă într-un supermarket din București.

Ce propunere a primit

Cabral a povestit pe rețelele de socializare ce i s-a întâmplat într-un supermarket din Capitală. În timp ce stătea la coadă cu fiica sa, Namiko, o doamnă din fața lui a ținut să-i facă un compliment, iar ceea ce a urmat este de-a dreptul amuzant.

Doamna i-a spus lui Cabral că ”face copii foarte frumoși”, clipă în care acesta i-a mulțumit, dar s-a simțit puțin stânjenit. După câteva secunde, doamna se întoarce din nou către faimosul prezentator și a mai adăugat ironică: ”Să nu înțelegi greșit, nu vreau copii cu tine…”

VEZI ȘI 👉  Cutremur în dosarul Caracal! Au detonat bomba despre Gheorghe Dincă, după 3 ani: NU există dovezi

Ulterior, Cabral și-a dat seama că i s-a făcut o propunere, iar în minte i-a venit noua piesă a lui Connect-R, ”Lasă-mă să te…”. S-a aplecat către urechea admiratoarei sale și a început să-i fredoneze o parte din melodie.

”Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…! ”, a adăugat vedeta de la Protv spre finalul povestirii.

” (…) Mă pun la coadă. În fața mea o doamnă pe la vreo 35, așa, drăguță. Se întoarce o dată spre mine, zâmbește. Zâmbesc și eu (….) Dau din cap a prost, nu luasem în calcul o eventuală propunere, că știu cum se fac și mă cam grăbesc spre muncă… plus că aveam pe mine chiloții ăia jerpeliți.

VEZI ȘI 👉  Schimbare Totală Pentru Certificatul Verde! Decizia Pe Care Se Pregătesc Să O Ia În Guvern.

Trec încă 30 de secunde și – după ce m-a terorizat Namiko cu 800 de repeat-uri – îmi vine Connect-R în cap.

Așa că în timp ce mă aplec să pun rucsacul jos, deci ajung cu gura relativ aproape de urechea doamnei, fredonez inconștient, mult prea tare: ‘Hai lasă-mă să te ating, ting, ting, ating, ting, ting… pe piele!’ Na, să mă mai creadă cineva că sunt băiat cuminte…!”, este o parte din relatarea lui

Cabral are 45 de ani și trei copii

Cabral este tatăl a trei copii, până la vârsta de 45 de ani.

Doi îi are din căsnicia prezentă cu actrița Andreea Ibacka, iar unul din mariajul anterior cu Luana Mitran. Mai exact, împreună cu Andreea Ibacka are o fetiță pe nume Namiko și un băiat pe nume Tiago.

VEZI ȘI 👉  Primul mesaj transmis de Dana Roba de pe patul de spital: „Vă mulțumesc”. Vedeta progresează, dar încă este într-o stare precară de sănătate

Înainte de a-și uni destinele cu actuala parteneră, Cabral a fost căsătorit cu Luana Mitran din 2000 până în 2006. Cu aceasta a făcut o fiică pe nume Inoke Ibacka. Tânăra seamănă leit cu tatăl său și locuiește cu mama.

Are 20 de ani și studiază în străinătate.

Cine este, mai exact, Cabral
Deși este foarte cunoscut, puțină lume cunoaște biografia lui Cabral.

Moderatorul emisiunii ”Ce spun românii” este de origine congoleză, iar în trecut a obținut un titlu de vicecampion european la kickboxing. Potrivit Wikipedia, Cabral se numără printre primii promotori ai dansului sportiv Tae Bo în țara noastră.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *