Să vezi și să nu crezi! Un așa-zis martor susține că i-a văzut pe Vulpița și Rafaelo în tandrețuri, iar momentele romantice s-ar consuma, se pare, acasă la artistul cu care Veronica Stegaru a lansat deja câteva melodii, pe piața muzicală.

Viorele, joac-o pe-asta! Veronica Stegaru și Rafaelo ar forma cel mai nou cuplu din showbiz, potrivit spuselor unui martor care susține că i-a prins în fapt pe cei doi.

Ei bine, totul a pornit de la faptul că Viorel a primit o scrisoare suspectă diin partea unui bărbat din regie, care îi mărturisește că Vulpița îl traduce cu Rafaelo. Suspiciunile lui Viorel s-au adâncit teribil, mai ales că și el a susținut, la Acces Direct, că i-ar fi văzut pe cei doi în timp ce se sărutau.

VEZI ȘI 👉  Un țãran vine la oraș la fratele lui, care este medic: „E unul, vai de capul lui, zice că e fratele dumneavoastrã”

Mai mult, cineva o filmează pe Vulpiță în mașină, în timp ce colega ei, Doina Stină, o întreabă de ce poartă ochelari de soare, dorindu-și, în modul acesta, să o provoace pe Veronica să-și ducă rolul la bun sfârșit și să-l joace perfect, pentru ca regia să iasă așa cum vor cei din Antena 1.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *